Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takamalamala

Pyt do facetów :)

Polecane posty

ja Wam tez moge zadawac idiotyczne pytania z biol ale po co? po to jest forum zeby uczyc ortogragi i gramatyki?

Summer skoro zaprzeczasz temu że jesteś wychudzona to spytałem czemu to robisz ;) I po co? I w sumie to nie o tobie temat. Nasza autorka zapytała więc odpowiedziałem z doświadczenia tak jak to widzę ;) Tylko nie wiem czemu ty się upierasz że z tobą jest wszystko ok skoro to nikogo nie obchodzi? Po co nam piszesz że nie jesteś wychudzona? Sumer wrzuć na luz bo chyba zeszliśmy za tematu.

Gość Takamalamala
Weźcie załóżcie topik o wielkich literach czy coś bo mieszacie tu. Kapitan dupa- Dzięki, pupa mi rośnie jak zauważyłam :P Może za kilka lat bede wyglądać ładnie:)

Tak na marginesie to czepiania sie na forum ort. świadczy o kompletnym braku argumentów w rozmowie.... Co wy byście zrobili w necie te 15 latek temu jak za polskie znaki wywalali z forum a sk. sie każde niemal słowo... :D

Gość Słownik w torebce
Summer, dwa miliony od błędu. Zazdrosna?

Gość rzecz gustu
Dla mnie to chudzina, bałbym się aby jej krzywdy nie zrobić. Baba do ruchania musi być puszysta, aby sobie odcisków nie narobić.

Gość Słownik w torebce
Summer, dwa miliony od błędu. Zazdrosna?

Gość Takamalamala
kiedy to dziecko ;D haha z 7 lat jeszcze:P

Summer19 i widzisz jak byś przybrała z 5kg to byś nie była taka dożarta :D Odpuść sobie bo nie przegadasz ludzi którzy tylko ortografią żyją ..

ja wcale dzieci nie chce miec, ale zazwyczaj po porodzie sie troszke tyje, cwicz, jedz duzo bialka, ja jadlam duzo kurczaka i duzo platkow z mlekiem

Takamalamala pocieszę cię że wcale nie jest powiedziane że zmieni ci sylwetka po dziecku ;) a nawet po trójce :D Zbadaj sobie tarczyce jak normalnie jesz i jesteś taka chuda. potem sprawdź czy nie masz tasiemca. Chyba że ci to pasuje to odpuść na razie.

oj duzo miesa od kurczaka jadlam, wczesniej mialam okres buntu nalezalam do empati i wege bylam

Gość Takamalamala
badałam się na tarczyce i jestem zdrowa, a na tasiemca to jeszcze nie. Nie jem o stalych porach, na sniadanie jem 4 kanapki, po szkole obiad a potem kolacje, wiec to chyba za malo. Od kilku dni nie mam apetytu, nie wysypiam się i czuję się ciągle zmęczona, chodze spać o 4 rano a potem spie caly dzien, no chyba ze szkola jest. Ten stan mi już na szczęście przechodzi

musisz jesc o stalych porach, ja znalazlam fajny sposob na przytycie, cukierki i gumy wojskowe, male a jakie kaloryczne

Gość Takamalamala
Dzięki :) ja uciekam spać :) Dobranoc wszystkim :)

Gość Takamalamala
up:)

Gość facett1
Mi osobiscie zdecydowanie nie podoba sie takie skrajne wychudzenie. Pewnie są faceci którym to sie podoba, ale to podpada pod jakiś fetysz bo raczej większość woli przeciętną sylwetke u kobiety.

A ja mam takie pytanie: Czy Wasze kobiety też w Was wpychają ananasy, żebyście mieli słodką [url=http://seksbaza.com]spermę? Bo moja kobieta już mnie tym dobija ;/

Gość Takamalamala
up