Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takamalamala

Pyt do facetów :)

Polecane posty

mi tez sie tak wydawalo ale jak masz odpowiednia diete to ladnie miesnie sie uksztaltują

Napisałaś, że nie piszą tu laski, które są skrajnie chude->napisałaś bzdurę->jeśli są podobnego wzrostu co Ty, a ważą ok.10kg. mniej niż Ty to są skrajnie chude. I żeby nie było-nie mówię o tym jak wyglądają, bo nie widzę, nie mówię o tym czy mogą się podobać, bo to kwestia bardzo indywidualna, nie mówię o tym czy są zdrowe czy nie (chociaż powinny według mnie zrobić badania), nie mówię o tym czy dobrze się czują w swoim ciele czy nie. Mówię o tym, że ważą zdecydowanie za mało i tak-są skrajnie chude.

no, ja tez zdrowa jestem, ale mnie jeszcze zaden chlopak od za zdrobnej nie wyzwal

Gość Likita
Ja np wcale się nie odchudzam, po prostu taka jestem ;).

Summer19 miedzy tobą a Takamalamala jest drobna różnica . niby tylko 4 kg (chodzi o stosunek masy do wzrostu) ale te 4kg przy takiej wadze robią olbrzymią różnicę. I wiem co mówię bo patrzę na to z boku ;) Wprawdzie Takamalamala ma dopiero 18 lat więc to dużo zmienia bo w tym wieku i tak będzie "miększa" jak by nic sienie zmieniło przez następne 10 lat będzie można się o nią pokaleczyć.

mam kumpele ktora ma tyle wzrostu co ja ale jest chudsza 5 kg a wyglada dobrze, kosci jej nie widac a ja mam 176 i 56kg a lekko kosci biodrowe mi widac wiec kazdy jest inny

Gość Słownik w torebce
Zdanie dużą literą ;) Trala la ;)

Gość Słownik w torebce
Wolałam napisać jak najprościej, żebyś zrozumiała.

Gość Słownik w torebce
Mądre, są i głupia. A nie madre sa glupia.

Summer19 pewnie że każdy jest inny ale idź z ta koleżanką do łóżka i powiedz mi potem że nie poobijałaś się ;) Wybacz ale to nie jest możliwe. Choć tak jak mówię tak do ok 20 to nie jesteście takie twarde potem zaczyna być już gorzej. A ty jesteś chuda a jak zaprzeczysz temu jeszcze kilka razy to będzie tylko świadczyło o tym że masz problem... A co do tego chrzanienie że ludzie się po wyglądzie dobierają to śmiech na sali znam wiele takich przypadków i świetne związki wychodziły. (kumpel jest z dziewczyną poparzoną kwasem ) Związek budowany na wyglądzie jest kiepski.

"a do Twojej wiadomosci zdanie zaczyna sie wielką litera anie duza!!" Obie formy są poprawne 🖐️

Gość Słownik w torebce
Pisze się wiadomości dużą literą a nie

nie mam wystajacych zeber, mam lekki tluszczyk w niektorych miejscach, dupe mam cycki mam, jestem szczupla chuda nie, moj chlopak mowi ze jestem sexy a faceci sie za mna ogladaja na ulicy

"mnie uczono w podstawowce ze nie pisze sie duza tylko wielka litera" Mnie też, ale prof. Pawelec to później zdementował 🖐️

Gość Słownik w torebce
Ale nie nauczono cię, że jest takie coś jak "Ą" ! PodstawÓwki przy okazji.