Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie zniose rury :O

ŻONA SZEFA MOJEGO UKOCHANEGO

Polecane posty

Więc on pracuje od listopada i natrętna pinda - żona szefa cały czas mu nadskakuje [zły] stara rura ostatnio do niego z tekstem "oo D**** chyba zmeczony.." i idiotka mu rosół przyniosła:O wszystko odbywało się w godz. pracy:O sylwestra raze mielismy spedzić ale okazało sie ze gdzies musi z szefem jechać:O i ta pinda mimo, że nigdy nie jeździła ze swoim mężusiem akurat wtedy jak mój D**** jechał ona też jechała:O kilka dni temu kolację mu zrobiła mimo, że już miał isc do domu:O ja po prostu tego nie zniose. On nie widzi problemu:O uważa, że przesadzam i jestem zazdrosna. Taa jestem zazdrosna o 40letnią babe:O Czy ja naprawde przesadzam, czy to jest okej?

teraz wrócił a ona do niego dzwoni, żeby przyszedł jutro później do pracy po czym pyta czy jest zmęczony😠

Gość [poiuj
pewnie ma na niego chrapkę,bądz czujna

Gość [poiuj
ile mąż ma lat?

Gość Michal Marchlewski
Jest OK :classic_cool: Jesli puści cię w trąbę z 40 letnią babą to przynajmniej będziesz mogła sie pocieszać, że jesteś od niej młodsza :classic_cool:, bo, że jesteś głupsza to już ona teraz się z ciebie polewa :)

nie mąż... ma 22 lata:O 😭 Michal Marchlewski - to super że się 'polewa' ale ona nic nie wie na ten temat:O

Gość Michal Marchlewski
Skoro nic nie wie o tobie to sobie podrywa wolnego faceta - chyba jej wolno?

chce sie tylko dowiedzieć czy ja przesadzam.. bo może faktycznie zachowuje sie jak histeryczka i wyolbrzymiam.. co o tym myslicie?

Michal Marchlewski - wyjdź. Wie, że nie jest wolny! Nie wie nic o tym jak ja reaguje na jej nadskakiwanie:O

Gość ljxdkisjdksk
mnie facet zostawil dla starszej od siebie o 13 lat!!!!! a ode mnie ona jest starsza o lat 15!!!!!! minelo sporo czasu, nienawidzilam tej suki, ale po latach obiektywnie stwierdzam, ze ona byla kobieta bardziej atrakcyjna ode mnie :-0 :-0 :-0 mlodosc to nie zawsze gwarancja powodzenia. ahaaaaaaaa- moj byly nadal z nia jest!!!! 🖐️

matczyna.. nie od dziś wiadomo, że starsze lecą na takich młodych przystojnych 😭 gdyby miała z 60 lat to bym uwierzyła w tą 'matczyna' ale tak to szlag mnie trafia

ljxdkisjdksk - 😭

kuźwa tyle kłótni przez to babsko:O