Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arkadia 27

Kobieta która lubi zmieniać partnerów, jest znienawidzona w Polsce.

Polecane posty

Gość do słodko_gorzki
wez stas wypieprzaj dziadu

Gość Do Arkady27
Skąd twoje durne teorie o nieznalezieniu przystojnego faceta i siedzenia do starości samemu. Wyluzuj chłopie.

ale "haja" dawajcie więcej trolle. zwołajcie kumpli ze starszych klas gimnazjum, a dziewczyny niech zwołają kolezanki z klubu "złączonych kolan, kosmatych myśli" :D

Gość slodko_gorzki
jestem starym bezrobotnym frajerem 😭

Gość Zazdrościcie dziewczynie
pięknej twarzy i bujnego życia seksualnego. Sami slyszeliscie: nawet faceci do wynajęcia oczekuja pieknych klientek. :) Arkadio 27, kocham cię, jesteś aniołem i cudem świata

ciekawe... pracę mam. trzydziestki nie przekroczyłem jeszcze... nie wspomnieliście o moim fiutku.. skoro tak duzo o mnie wiecie. co z wami??

Gość Zazdrościcie dziewczynie
To pisałem ja Arkadia ? y27 ;)

Gość slodko_gorzki
jem kupe offermy :D

Gość slodko_gorzki
mnaimmm

Gość Edyta Azma
Arkadia 27 - czemu tak piekna dziewczyna nie znajdzie sobie stalego faceta?

Gość lorika to frajerka
lorika spertalay jak to kamecha mowi:D

ja tam myślę, że jesteś czyimś projektem. jesli ty naprawdę istniejesz i piszesz to co myślisz... to ci współczuję. :D a teraz wybaczcie, ale muszę się zdrzemnąć przed kolejnym nocnym dyżurem w kotłowni. nie wpadajcie w panikę jednak. to bardzo nowoczesna kotłownia która posiada szybkie łącze, więc będę z wami. ;)

Gość kamecha dobrze gada
oczywiście że zazdroszczę niektórym ludziom tego co im się w życiu trafiło. no ale nie jest to nikt z was. jeżeli tak choć przez moment pomyśleliście to tylko dowód na to jak bardzo jesteście oderwani od rzeczywistości" Oferma--->> nie ma czego zazdroscic przegrancom z kafe :D:D

Gość Arkadia 27
Edyta Azma Arkadia 27 - czemu tak piekna dziewczyna nie znajdzie sobie stalego faceta? Utrzymywać depresyjnego chlopca przy 30-ce który wiecznie nie ma pracy, jest bez studiów dziennych i narzeka na los ?. Wolę wynająć młodszego 22-latka, za 50pln z pocałowaniem w rekę i uwielbieniem na odchodne.

Gość slodko marudo nie wracaj
;)

Gość Arkadia 27
Seks w prezerwatywach to porażka, fota nie jest moja i jestem prowokacją. :)

Gość a teraz spierdalajcie wszyscy
🖐️

Gość a teraz spierdalajcie wszyscy
🖐️

Gość Ale zazdrośc przemawia
przez ludzi. nic dziwnego skoro maja po 30 lat i żadnych partnerek, urody czy seksu. Gnija na kafeterii zakazując innym seksu i uniesień miłosnych.

Gość ja nabrałam ochoty na zdradę
ale jestes sliczna Arkadio. Całowałaś się kiedys z kobietą?

Gość Kamecha wylogowany
gardzę takimi szmatami - worki na permę :classic_cool: pozdrawiam moje wierne fanełe 🖐️

Gość Kamecha wylogowany
to wory na spermę :classic_cool:🖐️

Gość ale laska z tej Arkadii
cos niewiarygodnego

Gość smutna-serenada
czy seks bez milosci moze byc fajny, czy tylko milosc nadaje temu wszystkiemu smaku Seks bez milosci jest super! Spotykacie sie dla seksu, wiec na tym sie oboje skupiacie, a poniewaz nie zamierzacie ze soba byc, nie musicie niczego udawac, zeby zrobic dobre wrazenie czy cos, dlatego nie wstydzicie sie zwoich potrzeb i fantazji. mozecie byc wyuzdani, odwarzni, perwersyjni. Taki seks dla seksu to cos wspanialego.

Gość facet 25 qwerty
Arkadia 27 przyznam Ci się do czegoś . jestem napaleńcem jakich mało. mam wzwód 24 h. staje mi wszędzie sam z siebie, bez myślenia o seksie, w busie, w lesie, przy kompie na kafe. i wtedy mam ochotę na wszystko co się rusza. i mimo to przeraża mnie Twoje podejście do tych spraw. masz przerąbane. albo swojego jedynego będziesz okłamywać co do swoje przeszłości co doo swojego podejścia albo typ nie będzie Ci wierny. zobaczysz. pytałaś się nam facetom dlaczego, czy jesteśmy zazdrośni. pytasz się mnie o uczucia, tak nie umiem Ci odpowiedzieć ale być może jest to (razem z innymi uczuciami) jakiś rodzaj zazdrości lub coś podobnego. a tak konkretniej dla przykładu. zakładając że jestem Twoim wybrankiem na TŻ jak mi wytłumaczysz to, jak mnie wyleczysz z widoku w myślach 50 innych penisów podczas zbliżenia z Tobą? jak mnie przekonasz że nie muszę się bać o to że podczas seksu ze mną myślisz o drużynie piłkarskiej i o naszym 15 letnim sąsiedzie? a może powiesz mi że mam to zaakceptować? czy to coś złego że jeśli kocham tą jedyną to chcę ją mieć dla siebie? ode mnie powiem Ci tak. zależy kogo znajdziesz. ostrzegam przed możliwym problemem Twojej większej ilości partnerów, w połączeniu z Twoim podejściem to będzie toksyczna mieszanka wybucha będąca trucizną dla normalnego związku. nie mówię że masz 100% winy ale co z tego. powiesz że tak zazdrosny facet jest słaby... ale niestety przeciwieństwo w ten sposób słabego faceta jest jeszcze mniej doskonały. i tak źle i tak nie dobrze.

Gość jebniety sldko-gorzki spierdal
aj stad w koncu wykolejencu :O

"(...) i mimo to przeraża mnie Twoje podejście do tych spraw. masz przerąbane. albo swojego jedynego będziesz okłamywać co do swoje przeszłości co doo swojego podejścia albo typ nie będzie Ci wierny. zobaczysz." a niby dlaczego ma to robić? czyli jak facet rucha na lewo i prawo, to też nie będzie nigdy wierny? do wszystkiego trzeba dojrzeć. do miłości z jedną osobą również. skoro Ty masz wzwód na zawołanie, to co będzie w przypadku dłuższej rozłąki z Twoją kobietą? poszukasz innej która rozładuje Twoje napięcie?

Gość yuuu
slodko gorzki= zawsze szczery i byc moze bmblondyn :O