Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dosyctegooo...

KUR*WAAA !! ludzie help ;|

Polecane posty

Gość dosyctegooo...

Mam już dość. wpadłam w jakieś j*bane uzależnienie. Codziennie przechodzę na dietę pełna dobrych chęci, ale i tak ostatecznie żrę... dużo żrę ... ;/ bez tego czuję się tak kiepsko, że szok..naczy się bez żarcia. potem jest beznadziejnie. kolejny dzień człowiek marnuje. dawniej byłam laska, faceci mnie podrywali. teraz to nie bardzo, bo mam beznadzieny tyłek(płaski i obwisły) do tego grube uda. może czasem w autobusie jak siedzę bo twarz mam ładną i włosy ładne czarne ;> weźcie mi coś poradźcie jak z tym skończyć nie wiem próbowałam już setki razy kur... od września ale dzięki temu tylko popadłam w nowe uzależnienia...

Gość dosyctegooo...
sorry za tyle przekleństw, ale ja już tym nie wydalam, nie chce mi się żyć...

Gość lolfrrr
zmien nastawienie i zacznij się odchudzać dla siebie i dla zdrowa, a nie dla bycia obiektem seksualnym facetów. naprawde, aż tak ci zalezy zeby patrząc na ciebie wyobrazili sobie ciebie nago, pomysleli "ruchnąłbym" i poszli dalej nie pamietajac nawet jaki masz kolor włosów?

poza tym dupa i uda to nie wszystko. jest jeszcze coś takiego, co sprawia, że facet myśli o tym kiedy znów Cię zobaczy, porozmawia, dotknie, przytuli...

Gość dosyctegooo...
No wiem, ale żeby chciał się ze mną spotkać to muszę jakoś wyglądać.. tu możecie pisać, co chcecie ale interesujecie się właśnie fajnymi laskami.. pozatym to, że kogoś podniecam to jest miłe uczucie i to znaczy, że wyglądam ok ;] a realizacja tego nigdy nie mu nastpić. co do siłowni-chodziłam. rozbudowałam mięśnie miałam nogi jak pudzian ;| najlepsze efekty daje NIŻREĆ. ja Was nie pytam o to, jakim SPOSOBEM chudnac. tylko jak wyjść z tego chorego zażerania problemów... a może to jakaś choroba albo coścukrzyca czy ki ch*j.... jak ja tyle codziennie...zżeram..żal mi siebie ;>

Gość smutna-serenada
Ja tak ciagle robilam. Wiecznie zakompleksiona z powogu wagi i albo zarlam na umór albo nie jadlam prawie nic. I tak na dluzsza mete nie schudlam. Teraz sie wyleczylam z odchudzania, bo juz sie czuje dobrze w swojej skórze (nie mam nadwagi, ale jestem troche pulchna). A wiesz jak? Znalazlam kochanka, który ubóstwia kazdy cm mojego ciała. Już mi diety niepotrzbne i nawet przestalam myslec o jedzeniu. Jem, jak jestem glodna i na co tylko mam ochote i nie tyje. Ale nie obzeram sie kompulsuwnie dla poprawy humoru, bo humor mam znakomity.

Gość dosyctegooo...
smutna to masz szczescie ;] na mnie nikt nie leci jak moja figure widzi.... no najwyzej biust ale jak na takie przytycie i tak sredni... jeszcze niska jestem to to sie wszystko tak beznadziejnie odklada... porazka jakas mloda jestem szkoda mi zycia na bycie takim bezkształtem ale to codzien jest silniejsze ode mnie :/

samo ćwiczenie nic nei daje, trzeba mieć program i krok po kroku realizować. na schudnięcie najlepszy jest basen i bieganie. oraz aerobik. tylko trzeba chcieć i się zawziąć. mi się wydaje, że jesteś fajna kobietą, tylko sama o sobie myślisz "nieatrakcyjna" z powodu wyglądu. zmień swój tok myslenia.