Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola24l

DZIWNE MAŁŻEŃSTWO

Polecane posty

Gość Ola24l

Chciałabym wiedzieć co sądzicie o takim typie małżeństwa. Jesteśmy małżeństwem ,mamy 4,5 letnią córke , ja zawsze byłam rozrywkową dziewczyną ,lubie się kochać , bawić , poznawać nowych ludzi , podróżować, mąż to moje przeciwieństwo , typowy domator. Pewnie zrąbiecie mnie , ale mam kochanka , co jakiś czas nocuje u niego , a sporadycznie jedziemy gdzieś na weenend. Kocham męża , ale to właśnie z kochankiem czuję ,że żyje , mój mąż o tym ,że mam kochanka co zrozumiałe wie i na swój sposób to akceptuje. Czy uważacie ,że można utrzymać takie małżeństwo na zawsze ? W którym kobieta załatwia swoje seksualne potrzeby poza domem ? Powtarzam kocham męża,a on kocha mnie.

Gość Edek3993
zazdroszcze Twojemu kochankowi :) Seks z mężatką to coś wspaniałego :)

Gość wowowowo
dopoki macie dzieci...tak ale jak wychowywanie dzieci sie skonczy wyfruniesz do kochanka na stale bo tam bedziesz korzystac z zycia ps mam to samo z moja dziewczyna ona domatorka ja nie i co tu zrobic???? mam 25lat

Gość wowowowo
wowowowo dopoki macie dzieci...tak ale jak wychowywanie dzieci sie skonczy wyfruniesz do kochanka na stale bo tam bedziesz korzystac z zycia ps mam to samo z moja dziewczyna ona domatorka ja nie i co tu zrobic???? mam 25lat

Gość Aniaszczesliwa2
Myśle ,że rozleci się. Ps. Czyli kochasz sięz innym facetem , a potem robisz to z mężem ?

Gość onasingielka
Nie wyobrażam sobie takiego małżeństwa . Mąż pozwala żonie kochać się z innymi ? Fuj !

hej moja kuzynka ,ma tak samo z tą różnica że nie ma dzieci ale powiemCi jedno jej mąż to już nie ten sam facet gryzie go to jak cholera wytrzymuje to jeszcze ale już jedzie na ostatnim gwizdku jak to się mówi to niwe jest małżeństwo myślisz że jego to nie gryzie zobaczysz kiedyś Ci się odgryzie że Ci w pięty pójdzei

Gość dj bobik
pewnie już obmyśla plan twojego zabójstwa

Gość wpiszcie sobie
w wyszukiwarce cuckold, jest wiele takich związków i wielu facetów, którzy akceptują kochanków żon