Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej z Krakowa

U mojej kobiety śmierdzi

Polecane posty

Gość Andrzej z Krakowa

Mieszka on na parterze bloku 4-pietrowego no i w kibelku strasznie capi - tem sam syf, co z szamba wylanego na pole, wiem bo mam rodzine na wsi. Ona mówi że w spóldzielni mieszkaniowej jej powiedzieli ze tak ma być bo na parter spływają gówna z całego pionu. No to co z tego, to ona i ja mamy to wąchać? Mówiłem aby sprowadziła fachowca który sprężyna przepcha kibelek, ale on asie boi spółdzielni. Kibelek niby jest drożny na swój sposób, bo gówna się dają spłukać, ale ten syf mnie osłabia Co robić????

Gość zmienic kobiete
jedyne wyjscie :D

Gość przestan srac u niej
Przestan srac w jej kibel to odór zniknie

Gość nie musisz sie wieszac
troche to dziwne, bo caly fetor powinien byc zatrzymany przez wode ktora jest w kolanie sedesu wiec jak by nie bylo zapach z sedesu nie powinien sie wydostac

Gość Walka ze smrodem
jest praktycznie bezsensowna, można ją porównać do walki z wiatrakami Skoro stać Cię na kobietę to i na wynajęcie przyzwoitego pokoju hotelowego z profesjonalną obsługą, z kompleksem świadczeń również powinieneś być przygotowany. Niech jakieś Gejsze roznoszą zapachy dla Twoich zmysłów. Jeśli zaś nie jesteś w stanie tego zapewnić swojej kobiecie to marny z Ciebie partner. Pozostaje Ci zdiagnozowanie owej tajemniczej substancji która tak dotkliwie daje Ci się we znaki, a tym samym możesz udowodnić sobie i światu, że jesteś stuprocentowym mężczyzną.