Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paulinka2409

Jakie miałyście zaświadczenie o ciąży?Proszę o pomoc!:)PILNE

Polecane posty

Jeśli to rzeczywiście 7 tydzień, to będzie już elegancko widać. I jak powiesz, że chcesz zaświadczenie do pracy to bez gadania powinien Ci wystawić.

no ostatnią miesiączke miałam 26 listopada no to z moich obliczeń wychodzi że już prawie jest 7tc chyba dobrze hehe:)

Gość Magdalenna28
Powiem tak: jeśli masz mieć podpisaną umowę na gorszych warunkach to o ciąży powiedz przed podpisaniem umowy - wtedy zostaniesz na obecnych warunkach. A mają Ci przedłużyć tą nową umowe na mniejszy etat dłużej czy też do maja 2011? A jeśli miałabym mieć lepsze warunki to wsztrzymałabym z powiedzeniem o ciaży się po podpisaniu lepszej umowy :) Zwolnić Cię nie mają prawa, jeśli umowa na czas okreśłony wygasa przed porodem to mają obowiązek przedłużyć ją do dnia porosu.

*baderka* dzięki za info teraz juz jestem pewna że umowy zmienić mi nie mogą jedynie tylko jak było tam napisane w tym teksćie:)

no i co dziewczynki udało się:)w pracy spoczko teraz iśc tylko do lekarza i oby wszystko było ok:) i właśnie dziś to zrobię bo mam wizytę na 19:)Jupii:):):)