Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drrtaaaaaaaaaaa

lęki

Polecane posty

Gość drrtaaaaaaaaaaa

Boję sie. Nie wiem co sie dzieje. Dostalam w zyciu w dupe, solidnie. Mam zdiagnozowana nerwice lekowa, zaleczona. Ostatni okres byl szczegolnie zly dla mnie....miedzy innymi 3 razy bylam swidkiem ataku padaczki alkoholowej u bliskich osob. Ostatni raz wczoraj. Dzis mam urlop i nie wychodze z pokoju bo sie boje! Caly czas mam przed oczami twarz wykrzywiona w ataku, nie wiem, wyobrazam sobie, ze wieszam sznur na zyrandolu i ja na nim....slysze kroki, boje sie akzdego dzwieku (jeszcze w tamtym tygodniu mieszkalam w domku a teraz w bloku, wiadomo, ze wdomku nie ma sasiadow...). W ostatnim miesiacu duzo pzreszlam, cug alkoholowy najblizszej osoby, pobicie mnie bardzo mocne, upokorzenia w pracy.....duzo by wymieniac. I chyba zwariowalam. Wygladam jak wampir, chyba z tego strachu!

Gość ehhhhhhhhh
a ja mam de-presje , zdecydowałam sie wkoncu na wizyte do lekarza, ide 17 tez sie boje:(

Gość rtyr5564
polecam lek o nazwie Seroxat lub Lexapro no albo Zoloft wewntualnie Bioxetin

Gość drrtaaaaaaaaaaa
ja bylam u kilku lekarzy, ale lecza lekami a ja nie chce. Radzilam sobie z ta choroba, ale dzisiaj mam bardzo silny rzut jej-moze za dzuzo tego zlego i to jakies zalamanie? nie wiem, wiem, ze oszaleje za chwile ze strachu

Gość drrtaaaaaaaaaaa
mam zle w zyciu od wielu lat, bardzo zle od ponad roku (prawie zapicie sie matki powodujace uszkodzenie jej mozgu, alkoholizm ojca i brata, rzucenie studiow, duze problemy finans., problemy w zwiazku itd dlugo wymieniac). A w ostatnim miesiacu-dwoch jak pisalam alkoholizm, pobicie itd. I mysle, ze zwariowalam juz od tych problemow

Gość rtyr5564
ja pamiętam jak mi opowiadała babcia gdy była na wizycie - u znajomej - w pewnym szpitalu psychiatrycznym. No i mówiła że ludzie tam to mają jakieś takie twarze powykrzywiane, krzywe nosy...a niektórzy tam na górze to są pozamykani w specjalnych kratach i piszczą. Nerwica ponoć wykrzywia nos.

Gość drrtaaaaaaaaaaa
heh, nie smiej sie bo ja mam naprawde troszke skrzywiony nos, niewidocznie, ale ja to wiem....

mysle ze powinnas wyjsc jak najszybciej z pokoju!!! to ze sie tam zamkniesz nic ci nie da tylko poglebi twoja sytuacje. spotkaj sie ze znajomymi lub z kims do kogo masz zaufanie i porozmawiaj sobie. nie mysl o tych przykrych sprawach, bo bedziesz sama siebbie wpedzac w ten dolek. powtarzaj sobie na przekor ze nic ci nie jest i bedzie ok nawet po 100 razy , zobaczysz pomoze.:) musisz tylko sobie to wmowic, potrafisz wkrecic sobie leki to teraz wkrec sobie ze ichnie masz:)) znajdzo sobie jakies ajecie zeby nie myslec o problemach ,moze jakis sport:)

Gość pumpum
a homeopatia? tabletki Sedatif PC