Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anser1

nocne pobodki

Polecane posty

Witam Mam takie pytanie moze ktoras z was miala podobna sytuacje i jest w stanie mi cos poradzic Otoz moj syn skonczyl wlasnie 4miesiace wczesniej budzil sie na jedzenie 1 raz w nocy kolo 4 rano teraz sa to 3 pobodki o 1 nastpna o 3 i kolejna o6 nie wiecie czym to moze byc spowodowane i co zrobic zeby bylo jak kiedys :) dodam ze jest karmiony piersia butelke dostaje na noc

Gość właśnie dlatego
a zagęszczasz mu mleko noc kleikiem ryżowym? może już się nie najada samym mlekiem?

Moja od urodzenia karmiona piersią budziła się tylko raz, a od 6 miesiąca życia budziła się po kilka razy. Trwało to 3 miesiące. Tak to już jest z dziećmi. U mnie wyszło w końcu, że się nie najadała piersią, bo jak przestawiłam na butlę, to znowu budzi się tylko raz. Więc przede wszystkim sprawdź jak będzie po kleiku, czy też będzie się budził. Następny powód, to może ząbkowanie się zaczęło. Daj czopka viburcol przed snem i wysmaruj dziselka zelem - ja polecam dentinox.

moze faktycznie na poczatek sprobuje ten kleik bo moze z cycusia jest mu malo :)

Gość pposszlla suczkkmooo
A moze on sie nie budzi z glodu tylko z pragniena?!!! lub jest za suche powietrze

Gość matka dzieciom i pisze
pobUdki przez Ó???? Ciesz się, że dziecko jeszcze za małe, żeby ci to pkazać...