Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nnoviqa

Antykoncepcja a tycie

Polecane posty

Gość Nnoviqa

Witam Stosuje plastry od miesiąca, niestety zauważyłam że zaczełam tyć. Czy w takim razie powinnam przestać ich stosować? Prosze o wasze opinie. Pozrdo

Gość jesli nie przeszkadza
ci wyzsza waga to mozesz je dalej stosowac. Jednak gdy tyjesz i przeszkadza ci to radze zakonczyc antykoncepcje z plastrami... ja przytylam 8 kg po tabsach i pol roku cwicze i dopiero dochodze do siebie... takze ostrzagam :)

Gość ojejku, jakie okropne...
zmień plastry lub przejdź na tabletki. znam dziewczynę, która przytyła 25 kilo i się tym nie przejmowała, ale wyglądała tragicznie. ja osobiście biorę długo tabletki i nie przytyłam ani kilograma :)

Gość marika1234567
hej, ja przez 3 lata brałam tabl, 2 lata było ok, a w 3 roku przytyłam ponad 20 kg. Zmieniałam poźniej wiela razy ale to nic nie dawało, lekarz kazał mi natychmiast odstawić i waga natychmiast staneła. Nie mogłam za nic w świecie zgubić tego balastu, max udało mi sie 6 kg. Połozyłam sie na endokrynologie, bo juz nie dawałam rady, codziennie 20 km rowerem, dietka 1200 kcal i nic. Po badaniach nic nie znaleźli i powiedzieli, że najprawdowpodnobiej tabl nie są dla mnie, i mam juz nigdy ich nie brać, choć wiem, że jest wiele dziewczym którym bardzo dobrze służą a ja jestem jakimś wyjątkiem, niemniej do dziś mam problem z nadwagą (o rozstepach nie wspomnę) i bardzo dużo pracy mnie kosztuje utrzymanie jako takiego wyglądu