Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to juz

pytanie

Polecane posty

Gość czy to juz

witam wiem, ze takich tematow jest juz bardzo duzo, ale prosze was o wyrozumialosc. Mam pytanko. zrobilam dzis test ciazowy i wyszla taka blada druga kreska, dodam, ze jestem przed okresem a gdzies tydzin temu wspolzylam z mezem w dni plodne. Zrobilam drugi test i wyszlo tak samo - blada druga kreska. Powiedzcie mi prosze czy mozliwe zbym bylamw ciazy??????

Gość czy to juz
a czy mozliwe jest aby te testy sie mylily? nie chce sie cieszyc za wczesnie. dodam, ze kilka dni temu bolal mnie brzuch tak jak okres i mam wrazliwe sutki

Gość TROCHĘ NIE NA TEMAT :)
żeby odrazu 2? Pisze w instrukcji że druga kreska nie musi być tego samego koloru. Skoro jestes przed okresem całkiem prawdopodobne że kreseczka blada bo hormonu jeszcze mało! Także raczej GRATULUJE :) BADERKA pisałaś kiedyś na kwietniówkach prawda? Zapamiętała mi się Natalki data porodu Może to nie miejsce ale POZDRAWIAM :)

Gość czy to juz
nie od razu 2. najpierw zrobilam 1 a potem 2 innej firmy, chcialam sprawdzic raz jeszcze jak wyjdzie. a kiedy powinnam powtorzyc test?

Chciałam napisać że wątpie żeby odrazu 2 testy się myliły :) Tylko mi wysłało tak dziwnie ;D

testy "mylą się" raczej w drugą stronę... znaczy nie pokazują ciąży, bo jest za wczesna... a II kreska przed terminem @ musi byc blada... ja swoje testy robiłam na 3 dni przed terminem @ i takie własnie kreski miałam :) tak pisałam na kwietniówkach i też pozdrawiam choć nie wiem ktoś Ty :)

Gość esdrftgyhujik
tak ale jak to tak wyszlo to byc moze blizniaki

Poczekaj może do dnia w którym powinnaś dostac okres. Moja koleżanka w grudniu zrobiła test tydzień po współżyciu i wyszła jedna krecha...a w dniu spodziewanej miesiaczki wyszły już grube dwie. Więc nie ma reguły! Wydaje mi sie że skoro Tobie już wyszła blada druga to na 99,9% to ciąża. :)

Gość czy to juz
a kiedy powinnam wykonacv test aby ta kreska byla mocniejsza? @ mam dostac 17

BADERKA no ja też kwietniówka :) Mama Mateuszka jeśli coś Ci to mówi :] Tak mnie zaskoczyło jak zoabczyłam Baderka a jak zerknęłam na stopkę to już byłam pewna że to Ty ;D

No to już wytrzymasz te pare dni do dnia spodziewnej miesiączki :) Bo wtedy już krecha powinna być grubsza

Gość czy to juz
hej jestem nowa na forum, nie mam jeszcze dzieci i rzadko tu zagladalam.

tak, to ja... i coś mi świta z tym Mateuszkiem :) hcg przyrasta na tyle szybko, że z każdym kolejnym dniem II kreska powinna być wyraźniejsza... ale jak chcesz mieć 100% pewności i czarno na białym idź na betę z krwi zamiast robić kolejny test sikany...

Gość czy to juz
wiesz bedzie ciezko mi wytrzymac, Powiem szczerze ze nie wierzylam ze ta druga kreska sie pojawi bo wiem jak niektore babki maja problemy aby zajsc w ciaze . Ja sama staram sie od pol roku. I teraz czekac do 17? nie wytrzymam a jak jutro bym zrobila czy to cos da?

Hehehe możesz robić nawet codziennie jak chcesz :) Ja Ci się tam wcale nie dziwie. Baderka ma rację bo jak masz wydawać kase na testy sikane to idź na Betę i będziesz miała 100% pewności :)

Gość czy to juz
dzis juz nie bede robila, powtorze test jutro rano. podnioslyscie mnie troche na duchu ;-)