Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasalek92

brak biustu

Polecane posty

Gość wasalek92

Witam .Nie jestem zadowolona z rozmaru swoich piersi. Mam prawie 19lat ,a one są strasznie male .. Nosze najmniejsze mozliwe staniki push up i i tak nic nie daja . Jestem zalamana wstydze rozebrac sie przed swoim chlopakiem :( Postanowilam to zmienic i kupilam wlasnie na allegro krem" MAXIMUM BIUST" .Stosowalyscie go ? jest skuteczny ? Dzieki za pomoc. pozdrawiam.

Gość cvxvcxxvcvxxvcxvcxvc
Jakie wymiary masz w biuście i pod biustem? (pod biustem zmierz ciasno)

Gość dont tw
nie martw sie, tez mam maleńki biust a mam 27 lat miseczka a jest na mnie za duża kiedyś stosowałam zioła i masaż biust nieco sie powiększył ale te praktyki są chwilowe musisz sie pokochać, faceci też pokochają mialam 4 facetów, żaden nie biadolil bym sobie powiększyła,

Gość wasalek92
oosze miseczke "A" i jest w sam raz ,chcialabym powiekszyc choc o jeden rozmiar... ;( mam kompleksy wstydze sie nadal rozebrac przed chlopakiem z ktorym jestem juz dlugoo.. a stosowalyscie kiedys krem "Maximum Bust " wlasnie go zakupiam na allegro i chcialabym dowiedziec sie czy przynosi jakies efekty.

Gość misssssssssssballet
Ale jakie a? 60a i 70a to kompletnie inne rozmiary. Jakie masz wymiary?

Gość cvxvcxxvcvxxvcxvcxvc
Właśnie, wymierz się. Chyba, że po prostu robisz reklamę tego środka o którym pisałaś :P Cudów nie ma, żadne kremy nie powiększą biustu. Albo akceptacja albo operacja :D

Gość dont tw
podpisuje sie, cudów nie ma!!!!!!!!! naiwne dziewczynki jedynie krem ujędrni

Gość wasalek92
chyba 70a.... Nie nie robie reklamy tego kremu , lecz tak jak mowie zakupilam go na allegro i chcialabym dowiedziec sie czy cos pomaga czy poprostu zmarnowalam pieniadze.. Zrobilabym wiele by powiekszyly sie choc o jeden rozmiar.. W opisie tego kremu pisze ze pobudza hormony i efekty widac do 4 tygodni stosowania..

Gość noprzeciezzzz
Chyba? podajze dziewczyno wymiary!

Gość asddsaasdsda
Nie możesz podać wymiarów? :D Idź z tą reklamę, nic nikomu od tego nie urośnie

Gość wasalek92
NAPRAWDE NIE ROBIE REKLAMY TEGO KREMU JAKBY TAK BYLO NIE PYTALABYM CZY KOMU KOLWIEK POMOGL !!! nie wiem jakie to ma znaczenie ale moj rozmiar biustonosza to a75.

Gość asddsaasdsda
Poza tym skoro już kupiłaś to smaruj i sama zobacz, czy pomoże :P Żebyś się nie zdziwiła :)

Gość asddsaasdsda
Podaj wymiary to powiem Ci, jaki masz rozmiar biustonosza :P To ma duze znaczenie

Gość misssssssssssballet
Znaczenie to ma takie, że jak masz źle dobrany rozmiar to twój biust wygląda źle i na jeszcze mniejszy niż jest. Często wystarczy dobrać odpowiednie staniki żeby zauważyć dużą zmianę.

Gość wasalek92
pod biustem obwód 74. nie ma sie czym chwalic..gdybym nie nosila biustonoszy push up to bylabym doslownie plaska jak deska... wstydze sie ! mam 19 lat i chcialabym cos z tym zrobic.. kilka lat temu nie zalamywalam sie bo mialam nadzieje ze jeszcze sie to zmieni...ale teraz. jestem kompetnie bezradna...

Gość misssssssssssballet
a w biuście?

Gość wasalek92
87.... ale w staniku nie tkwi problem bo nosze miseczke a push up i nie ostaje mi nigdzie ani nic... ale poprostu wstydze sie rozebrac w wakacje na plazy... przed chlopakiem.... patrze na inne dziewczyny w swoim wieku z zazdroscia i bardzo chcialabym cos z tym zrobic...

Gość misssssssssssballet
To 70C jak byk :)

Gość wasalek92
to widocznie sie na tym nie znam .. wiem jedno gdyby nie biustonosz push up ,a75 ktory dobrze na mnie lezy bylabym plaska jak deska poprostu gdybym ubrala zwykly biustonosz bez push up.. .. :(dobija mnie juz to poprostu jak patrze na inne dziewczyny a potem w lustro...

Gość mnnmnmnmmnmnmn
Ja mam podobne wymiary (1 centrymetr mniej pod biustem) i noszę 65E, ale to musisz isć do sklepu i Pani (jeśli się zna) Ci dobierze

Gość matacz ,,,.....
rany jaka wariatka , a zęby przynajmniej masz ładne ?

Wasalek, dziewczyny dobrze Ci piszą, że odpowiednio dobrany stanik to podstawa, i jeśli się na tym "nie znasz" to się jak najszybciej poznaj ;) Zajrzyj tutaj: http://stanikomania.blox.pl/2008/05/Wypchniecie-czy-upchniecie-czyli-push-up-na.html http://balkonetka.pl/katalog/bra/nieznany-80b-kontra-panache-cleo-george Poczytaj: http://www.pinezka.pl/content/view/3300/1/ "Załóż swój ulubiony biustonosz, uważnie przyjrzyj się, jak leży. Dobrze? Aby przekonać się, czy na pewno jest w odpowiednim rozmiarze, pochyl się, sięgnij dłonią pod pachę i zagarnij pierś do miseczki, następnie się wyprostuj. Czy teraz stanik inaczej leży, czy miseczka nie zrobiła się za mała? Zastanów się, ile razy w ciągu dnia poprawiasz biustonosz. Co się dzieje, gdy zdejmujesz bluzkę? Czy stanik podnosi się do góry, fiszbiny uciskają piersi? Jeśli jesteś zmuszona do ciągłego poprawiania stanika, to nie dlatego, że twoje piersi są niewymiarowe, lub tak małe, że fiszbiny swobodnie na nie nachodzą. Na ten sam problem skarżą się przecież posiadaczki dużych biustów. W obu przypadkach to jest wina za luźnego w obwodzie stanika. Odpowiednio dobrany stanik nie poruszy się przy przebieraniu, wiązaniu butów, uprawianiu aerobiku. Ważnym elementem są też ramiączka, które nie powinny spadać z ramion. Należy podnieść stanik na obwodzie tak, żeby fiszbiny dotykały piersi od dołu, a nie wisiały niżej, a następnie mocno skrócić ramiączka i obserwować, czy obwód stanika nie podnosi się do góry, w kierunku karku. Koniecznie zmień rozmiar stanika, jeśli piersi mają tendencję do uciekania na boki, pod pachę. Jeżeli zgarniesz biust spod pach, a on dość szybko przy ruchu odpłynie w bok, to znaczy że masz za luźny obwód. Przymierz mniejszy obwód, oczywiście z odpowiednio przeliczoną do niego miseczką. Jeśli zdejmiesz stanik, zewnętrzna krawędź piersi powinna być widoczna, a nie zlewać się i gładko przechodzić w kierunku pleców. Jest to efekt rozpłaszczenia biustu źle dobranymi stanikami o zbyt malej miseczce. " http://smallcup.blox.pl/2010/02/Merytoryki-ciag-dalszy-zakladamy-biustonosz.html I zainwestuj w dobre staniki (na mniejsze piersi to będzie Audelle, Ewa Michalak, Discover Mademoiselle - w katalogu na Balkonetce zobaczysz, co dziewczyny polecają), bo źle uszyty stanik w teoretycznie dobrym rozmiarze dobrze leżeć nie będzie ;)

Gość wasalek92
matacz to po co sie tutaj wypowiadasz jak Ci cos nie pasuje !!! ja tutaj napisalam w celu dowiedzenia sie czy kremy pomagaja .. a ty jak nie masz nic do powiedzenia to sie nie wtracaj... a co do postu troszke powyzej.... to pomylilam sie... mam bardzo maly biust .ledwo zaokraglony .... biustonosz a34/75 jest w sam raz... kazdy inny mi odstaje... :(

Gość wasalek92
i to nie jest wina biustonosza.. bo poprostu gdy go nie zaloze ... to jestem taka plaska ze wogole nie widac nic pod bluzka... odleglosc od sutka ponizej do ciala to moze 5 cm... :(

Przeczytaj co wyżej podlinkowałam, załóż stanik jak tam opisano, skróć ramiączka (jak spadają to jest źle, jak po ich zdjęciu stanik spada to jest bardzo źle, jak po ich skróceniu i podniesieniu rąk biustonosz się przesuwa to jest tragicznie...), zobacz jak się układa pierś... A potem obróć stanik przodem do tyłu (miseczki na plecy) i zobacz, czy przypakiem nie możesz jego obwodu zawiązać na kokardkę...

Ja też bez biustonosza jestem płaska, noszę 70DD, czyli mam jakieś 4 cm więcej w biuście niż Ty (ale i trochę więcej pod biustem)

Pod biustem masz luźno 74, ciasno będzie pewnie około 70. Lepszy od obwodu 70 byłby obwód 65, a wtedy Twój rozmiar to 30DD brytyjskie, 65E polskie. Jeżeli Będzie Ci ciasno to próbuj 32(70)C I to jest mały biust? To śliczny biuścik, sama mam 65D (2-3 cm mniej w biuście) i uważam, że to fajny rozmiar. Idź do sklepu, w którym pani brafitterka dobierze Ci rozmiar, ja dzięki temu pokochałam swój biust i nawet mi do głowy nie przychodzi powiększanie go w jakikolwiek sposób. Tu masz listę adresów, gdzie warto się wybrać: http://stanikowamapa.prv.pl/ Nie jest ona pełna, jeżeli nie ma Twojej miejscowości, to nie znaczy, że nie kupisz dobrego stanika. Ale głównie w tych zostaniesz porządnie obsłużona. NIE WYBIERAJ SIĘ DO TRIUMPHA. Bo Ci wcisną kolejne 75A :O Popatrz na przykład tutaj: http://balkonetka.pl/katalog/bra/nieznany-80b-kontra-panache-cleo-george http://img13.myimg.de/cvdggl67b75f.jpg To dlatego biust wydaje Ci się mały. W dobrym staniku będziesz wyglądała 100 razy lepiej. Głowa do góry, masz piękny biust :)

Gość matacz ,,,.....
ale to chcesz oklamywac innych zakladajac biustonosze mylnie swiadczace , ze masz cos wiecej niz masz , czy w koncu chcesz miec wiekszy ! Wiesz pierwsze to tak jak bym sobie w majtki skarpetke wlozył wtedy było by ze w spodniach w kroczu coś mam , co bys pomyslala o takim chłopaku jak by to wyszło na jaw ? masz zatem odpowiedz na temat staników optycznie powiekszajacych piersi . Srodki chemiczne ? a prosze bardzo smaruj , nacieraj , co najwyzej ci spuchną ! ale czytaj to forum dalej , i słuchaj sie tych najmadrzejszych ! i odpowiedz na pytanie moje ! czy zeby masz ładne , bo jesli tak , to zapytam o cos innego , jesli nie ! to zajmij sie nimi a nie cyckami , one niech pozostana jakimi sa , bo i tak nic nie zmienisz , chyba ze inwazyjnie .

Gość wasalek92
tak jak juz pisalam stanik po zdjeciu ramiaczek odstaje poniewaz moje piersi sa naprawde male !! ale gdy ramiaczka wyreguluje !! i stanik mam przy ciele dobrze wyregulowany to jakos to wyglada ! ale gdyby nie push up to nic nie widac byloby pod moja bluzka !!! nie wiem czemu nie zrozumiesz ze poprostu nie mam biustu !! wstyd o tym mowic.... chcialabym jakiegos skutecznego sposobu... tabletek,kremu lub itp..