Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasalek92

brak biustu

Polecane posty

Koleżanko z za dużym biustem, gdybyś miała dobrze dobrany stanik, nie odczuwałabyś aż tak ciężkości biustu, nie skakałby podczas biegania, nie bolałby, nie bolałyby plecy. Wystarczy tylko podać swoje wymiary (ciasno pod biustem i luźno w biuście) i coś poradzimy. Oczywiście jeżeli chcesz, bo autorka tematu szuka sposobu rozwiązania swojego problemu naokoło, zamiast wybrać najprostszą drogę. Nabijanie się kolegów minie, to tylko dziecięce zaczepki, w liceum nic takiego już Cię nie powinno spotkać.

Gość do best bra!!!!!!
Ja nosilam cale zycie rozmiar 70A, bo moja mama nosila 75B, ciotka 75B, druga ciotka 75B. Wszystkie 75B, a ja byłam święcie przekonana, że ja noszę mniejszy rozmiar, bo przecież jestem młodsza i szczuplejsza. Nieważne, że piersi wychodziły mi górą, dołem, bokami.:O Teraz noszą 65E. :)

Gość DUŻU BIUST
Ale nie wszkole, nawet stare mnie zaczepiają jestem chciał mi dac 200 zł za zdjęcie stanika horror, a teraz jest jeszcze w pozo, ale obawiam sie, ze bedzie rosnac, bo yuje jedynie w biuscie....i u mnie to rodzienne.!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do best bra!!!!!!
noszę * ofc

Rozumiem, że masz zamiar całe życie przed partnerem spędzić w staniku? Bo co to będzie jak stanik zdejmiesz... Sama sobie stwarzasz problem, to wina Twoja, a nie Twojego biustu. Wmówiłaś sobie, że jest mały i beznadziejny i koniec, zawsze taki będzie. Autorko, ponowię pytanie, co z tego, że biust urośnie Ci centymetr czy dwa (przy okazji, dwa centymetry to już rozmiar więcej), jeżeli Ty tak czy tak zepchniesz ten biust pod pachy? Wygarniasz swoje piersi spod pach? Jak rano zakładasz biustonosz i ułożysz sobie biust w miseczkach, to pozostaje on tak przez cały dzień? Szczerze wątpię. A wiesz, gdzie on się znajduje przez cały dzień? Pod pachami. Dobry stanik by na to nie pozwolił, tylko zbierałby Twój biust jak najbardziej do przodu.

Gość wasalek92
mysle ze "best bra " robi reklame staników... bo niestety nie w kazdym wypadku pomoze stanik.... ja mam dobrze dobrany... ale to nic nie daje... bo nie mam co kryc nawet...

Duży biuście, więc zadbaj o piersi, literka D to wcale nie jest duży rozmiar, masz po prostu źle dobrany stanik. Jak podasz wymiary, to nakierujemy Cię na lepszy rozmiar, w którym Twój biust będzie uniesiony i zebrany, nic nie będzie sie wylewało i przeszkadzało. O biust trzeba dbać a nie nałożyć byle co i niech sobie żyje swoim życiem. :)

Gość do best bra!!!!!!
Curvy Kate One się ze mnie śmieją, a kiedy dostaję staniki (zamawiam przez neta) to tylko patrzą i twierdzą, że to nie może być DD (30DD brytyjskie) czy E (65E polskie). Kiedyś mama pytała mnie jaki rozmiar ma. Wyszło 75DD, 70F. Ale na tym się skończyło i do dziś nosi 75B, choć ostatnio widziałam u niej 75C, więc może dojdzie kiedyś do 75DD. ;)

Jak na razie, to ani Best Bra, ani ja nie podałyśmy żadnej marki, żadnego konkretnego stanika, podałyśmy Ci rozmiary, w jakie możesz celować, więc jedyną osobą, która coś tu może reklamować, jesteś niestety Ty. My chcemy tylko pomóc. Im więcej kobiet nosi dobre staniki, tym łatwiej będzie je kupić. U mnie w mieście nie mam możliwości kupienia dobrego stanika, kupuję tylko przez internet, a chciałabym przejść się do sklepu, pomierzyć dużo staników, kupić coś stacjonarnie, a nie "losować" i martwić się, czy będzie dobry, czy nie...

Moja mama też za nic nie dałaby się zmierzyć, ale najgorzej u niej na szczęście nie jest. Widziałam u niej kilka Dalii, 75C jej nie podjeżdża, ma na pierwszej haftce. Za to jak usłyszałam, że ciotka kupiła sobie jakieś komplety w H&M 70B, to się przeraziłam... :(

Gość wasalek92
http://facet.wp.pl/gid,11405256,img,11405260,kat,1007873,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=7 aaa ja jestem taka plaska jak ta laska....... ;((

Gość mania pyta
tez mam male piersi jesli tak to mozna nazwac :D ale mi to zaczyna wisiec jak mnie pokocha to pokocha sluchaj wklej link dobrze, a mam pytanie masz ta kreske po srodku? bo ja nie mam 21 lat i coo

Gość wasalek92
nie mam.... :( sa za male by mogly sie tak zaokraglic i tworzyc kreske..:( http://facet.wp.pl/gid,11405256,img,11405260,kat,1007873,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=7

Gość upuupupupupupupupppu
Best_Bra, jesteś tu jeszcze? Noszę rozmiar 65D, czy orientujesz się może, gdzie w tej chwili mogę dostać kostiumy kąpielowe (chętnie wypchane gąbką)? Byłam w 3 sklepach w Warszawie, były kostiumy z Freyi ale niestety większe rozmiary

Gość mania pyta
wasalek nie przejmuj sie.... ja tez tak jak pisalam mam male, mialam kilku facetow, nie bylismy ze soba w lozku, ale zaden nie mowil ale masz male, ty nic tutaj nie masz, moim zdaniem liczy sie calkosztalt :) jak dziewczyna ladna dba o siebie, to cycki nie takie wazne, mi to juz wisi jak mnie ktos pokocha to za caloksztalt :) dodam ze mam powodzenie a przeciez faceci wzrokowcy prawda i na pewno widza ze mam niewiele pod bluzka

Gość wasalek92
moj chlopak sie wkurza..bo jestesmy ze soba dlugo razem a ja nadal nie potrafie poprostu przed nim sie rozebrac... nawet do stroju kompielowego ;( zazdroszcze dziewczynom w moim wieku ktore maja co pokazac nie maja kompleksow.. chcialabym zmienic...cos... zrobic cos..zeby moje piersi choc troszke byly wieksze... tworzyly ten doleczek miedzy soba i wogole..;(

Kostiumy to chyba tylko nie Figleaves, największy wybór. Ewentualnie zoacz jaki rozmiar Ci wychodzi u E. Michalak, może coś u niej znajdziesz? I zaytaj u Agugabi z Onlyher, na stronie nie ma, ale może może zamówić :)

Gość mania pyta
hmm wiesz jak chlopak kocha to powinien poczekac, pogadaj z nim szczerze. ja tez nie ma stroju, opalam sie kolo domu, a kiedys z kumpela na jakies lace gdzie nie bylo ludzi, nie martw sie, mi mowili nawet tutaj na kafe ze jak zaciaze to mi urosna :) hehe tez zakladalam takie tematy uwierz i mi troche lepiej :)

Gość mania pyta
wasalek jestes tam jeszcze, mam nadzieje ze tak mam cos dla Ciebie zobacz kiedy zakladalam topic o podobnym temacie, zamiescilam zdj mam podobne zobacz sobie http://showstudio.com/2008/04/28/pf_freja_blog.jpg i co Ty na to? hmmm jesli chcesz moge Ci wyslac linka to sobie poczytasz co ludzie pisali :)

Gość wasalek92
mozesz wyslac tego linka.... a nie probowalas zadnych kremow ,tabletek itp ? na operacje mnie nie stac..podkladam tylko w nich nadzieje,ze jeszcze cos sie zmieni..

Gość boszszzszsz
A ta dalej o kremach... Ile ty masz lat, 10? Wątpię, bo moja córka w tym wieku czyta z większym zrozumieniem i lepiej od ciebie wnioski wyciąga.

Gość mania pyta
wasalek masz podbne jak ta kobieta ze zdjecia? czasem sobie masowalam ale to trzeba robic czesto, a dodam ze najlepszym masazysta jest mezczyzna, moze jesli odwazysz sie przed swoim rozebrac bedzie je masowal :) podbno dobre sa tez natryski woda ciepla zimna, ale nie stosuje, kremy, zele itd to pic na wode, mojej kolezanki siostra jest lekarzem i odradzila mi poniewaz tam sie znajduje jakas woda czy cos, nie wiem, nic nie stosuje. zaraz poszukam tego linka

Gość wasalek92
dzieki "mania pyta" ;) ...

Gość wasalek92
dzieki troszke mnie pocieszylas.... ale i tak bede probowala zrobic cos by choc troszke sie powiekszyly.. zamowilam ten krem.. gdy przyjdzie zaczne go stosowac.. jak bede widziec jakies efekty do 4 tygodni to moze kupie drugie opakowanie jesli nie... to wtedy bede sie martwic dalej..

Gość mania pyta
wasalek moze dasz znac na maila, czy widac jakies rezulaty po tym kremie jak cos to napisz mi prosze, tutaj moj mail mania21-89@o2.pl ;)

Gość boszszzszsz
Czyli się potwierdza, że ten wątek został założony jedynie w celach spamowych :O

Gość wasalek92
nie nie zostal ten watek zalozony w celach spamowych !!