Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

valentina2209

operacja biodra-nowotwór

Polecane posty

Witam W poniedzialek mam miec przeprowadzoną operację usunięcia nowotworu umiejscowionego na stawie biodrowym. Bardzo niewiele wiem na ten temat, lekarz, który się mną zajmuje jest dość skąpy w udzielaniu informacji, jade do niego jutro i chcialabym wiedziec jak najwięcej. Dr google tez malo doinformowany. Szukam osób, które mialy bądź maja podobne schorzenie i mogłyby udzielic informacj. Jestem mamą 2 małych dziewczynek, młodsza skończy 2 miesiące w dniu mojej operacji, bardzo się martwię o to czy dam radę po operacji zajmować sie nimi, czy będe w pełni sprawna, tzn. kiedy zaczne normalnie chodzic, ile trwa rehabilitacja? Czy po operacji będe juz zupełnie zdrowa czy tez te dziadostwo potrafi się odnowic albo rozsiać gdzies indziej. Bardzo proszę o informacje

jakis chrzęstnokostniak, nie miałam radioterapi lekarz powiedział, ze trzeba usunąć, jest bardzo duzy, muszą operacyjnie usunąć czesc torebki stawowej i prawdopodobnie czesc kosci udowej. Biopsji tez nie robił, hist-pat zrobią z tego co wytną,. Z Tomografu tez zrezygnował, bo powiedział, ze szkoda osłabiac organizmu przed operacja.

a skąd jesteś i w jakim CO operacja? Co do małomówności, nie martw się u onkologów to chyba jakaś reguła. LEkarze leczący moją mamę też udzielali zdawkowych informacji, wszystko musiałam z nic "wyciągać" , my leczyłyśmy sie w Warszawie.

Gość będę trzymał za Ciebie kciuki
Lublin to dobre miejsce na leczenie ;)