Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

płeć_wiśni

mięśniak

Polecane posty

Ostatnio na wizycie lekasz stwierdził u mnie mięśniaka, ma 15 mm. Szukałam informacji na ten temat, ale może jest tu ktoś kto to przeszedł?

Gość lopae
proszę: www.animus24.pl

Gość foforum
owszem moj mial 4cm- usunelam

Wkleję wypowiedź na ten temat: Hej! Jeśli któraś z Was ma mięśniaki, niech spróbuje takiej metody, która u mnie poskutkowała.Trudno w nią uwierzyć,bo polega na piciu siemienia lnianego(gotowane wg przepisu na opakowaniu)3xdziennie po pół szklanki przez 3 tygodnie,tydzień przerwy,powtórzyć dwukrotnie.W sumie to jest 11 tygodni.Moje usg w lutym wykazało,,guz lity"ze wskazaniem na mięśniaka.Ostatnie usg,robione przez tego samego specjalistę,wprawiło tego lekarza w zakłopotanie.Mięśniaka nie było!Hi,hi.Dodatkowo piłam balsam kapucyński.Siemię lniane to pomysł od Tombaka,udoskonalony przez kogoś-znalazłam w necie.Jeśli ktoś nie wierzy w to,co piszę,mogę wysłać ksera usg.

Gość msad
ja mam miesniaki, nie probowalam takich naturalnych metod, bo w nie nie wierze, ale duzo czytalam na ten temat, moj lekarz twierdzi ze przy miesniakach jest wieksze prawdopodobienstwo poronien i przedwczesnych porodow, leczenie jest operacyjne, co niesie ryzyko zrostow w macicy a co za tym idzie moga pojawic sie problemy z zajscie w ciaze, jest tez mozliwe leczenie hormonalne co wiaze sie z wprowadzaniem pacjentki w stan sztucznej menopauzy wiec z mlodym wieku nie ma to sensu, zreszta nie jest to tak skuteczne, jesli nie ma dolegliwosci to poprostu sie z tym nic nie robi tylko obserwuje, ja mam 2 lata miesniaki i mi sie nie powiekszyly poki co

A ja wierzę, bo wypróbowałam na sobie, a powyższe to moje, pod innym nickiem, dawniejszym.