paris:-) 0 Napisano Styczeń 11, 2011 Witam! Staram się o dziecko prawie od roku,wczoraj powinnam dostać @ i nie dostałam zrobiłam więc test i wyszedł jakoś tak dziwnie bo jedna kreseczka jest bardzo widoczna,a drugiej prawie nie widać,z ledwością się jej dopatrzyłam. Co to oznacza? dodam jeszcze że kłuje mnie bardzo często lewy jajnik i boli mnie brzuch tak jak zawsze przed @,więc czuję się tak jakbym miała zaraz nadejść. Czy któraś z was tak miała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...---... 0 Napisano Styczeń 11, 2011 objawy mozesz mieć takie jak przed @ ja tak miałam, a ta druga kreseczka może być słabo widoczne, poczekaj kilka dni i jak nie dostaniesz @ to powtórz test. powodzenia życze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XliloX 0 Napisano Styczeń 11, 2011 jeśli druga kreska jest, to n a 99% jesteś w ciąży :) robiłaś test z raego sikania? bo jeśli nie, to później wynik może być słabszy. ja na początku ciąży też czułam się jak na @. test robiłam w okolicach spodziewanej @, wyszła dość wyraźna druga kreska (nie robiłam rano) - ale to zależy też od firmy i czułości testu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paris:-) 0 Napisano Styczeń 11, 2011 test zrobiłam po południu,a jak myślicie czy już mogę się wybrać do ginekologa?czy jest jeszcze za wcześnie żeby mógł stwierdzić ciążę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za wcześnie Napisano Styczeń 11, 2011 na potwierdzenie ciąży.Najlepiej zrób jeszcze jeden test ale z pierwszego moczu.Potwm zadzwoń i sie umów ale tak nie wcześniej niż za tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paris:-) 0 Napisano Styczeń 11, 2011 oki,dziękuję za rady:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...---... 0 Napisano Styczeń 11, 2011 ja poszłam tydzień po spodziewanej @ i gin. wykryła ciąże, ale to zależy tez od sprzętu jakim dysponuje gabinet więc poczekaj moze jeszcze troche. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za wcześnie Napisano Styczeń 11, 2011 Daj znać co i jak;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paris:-) 0 Napisano Styczeń 11, 2011 ok.Trzymajcie kciuki,bo o niczym tak nie marzę jak o dziecku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i jak tam?? Napisano Styczeń 12, 2011 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paris:-) 0 Napisano Styczeń 14, 2011 Witajcie! Dzisiaj znów zrobiłam test i wyszedł negatywny niestety no i kilka godzina pózniej dostałam @:( nie rozumiem czemu tak się stało skoro tamten był pozytywny:( myślicie że mogłam poronić?a może ten test był jakiś felerny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też:) Napisano Styczeń 16, 2011 ja też tak miałam ,okres spóżniał misię 11 dni zrobiłam test wyszła blada druga kreska,bardzo się cieszyłam ale czar szybko prysnął na drugi dzień była tylko jedna krecha,okres dalej nie przychodził przez kilka dni aż wkońcu po 11 dniach dostałam@,niewiem czy to była ciąża czy test wadliwy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach