Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niemożliwość poranna

Wtopa o poranku

Polecane posty

Ale wtopa Nawsuwałem się jakichś odżywek i od rana kumuluje się we mnie sranie. Dziwna polityka firmy zaopatrzyła piętro w tylko jeden kibel, przez co musiałem odczekać kolejkę kiklu osób, stojąć i popierdując już z przepełnienia. Wbijam potem na tron i zaczyna się jazda. Wapno, gruz, wszystko z weekendu leci, do tego pierdulce towarzyszące tej czynności rozlegają się na cały korytarz, dantejskie sceny sie dzieją. Kończe dzieło, spocony z bolącą dupą wyłażę, jeszcze wrót nie zamknąłem a tu wbija na moje miejsce najlepsza lufa we firmie. Planowałem z nią się kiedyś umówić - planowałem, bo po tym co ją zastało moje szanse zostały chyba przekreślone. Potem sprawdzę czy nie leży gdzieś nieprzytomna. Co za kurva niefart z rańca...

Gość maokaoaka
Nie spuściłeś wody po sobie? :O

Gość Samanta:D:D:D
hahahah bardzo ci wspolczuje :D ale pieknie to opisales hahahha bedzie dobrze :) moze ona jest normalna i nic co ludzkie nie jest jej obce :D:D:D

woda spuszczona aczkolwiek woń się unosi

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Chłopie :D, normalnie najlepsza relacja na tym forum jaką czytałem :D:D:D. A z tą laską to faktycznie może być już problem.

Gość kolfabatgz
chuju posrany niektorzy obiad jedza:o

Gość judytkaa
zajebiste;)