Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LiFiii

Co się dzieje z moim mężem ?? Kurde zaczynam się martwić sama nie wiem o co!!!!!

Polecane posty

Mój mąż... ostatnimi czasy jest BARDZO miły, aż za... Zawsze się między Nami układało (wiadomo, kłócimy się czasami), ale jest bardzo dobrze między Nami i w łóżku i w innych kontaktach :P Chodzi mi o to, że jesteśmy ze sobą 6 lat (3 po ślubie), mamy syna. Jestem atrakcyjna, zawsze byłam więc to nie jest tak, że zmieniłam się czy coś... Mąż tak nagle zaczął mnie dużo przytulać, mówić, że kocha (wcześniej to wiadomo jak o po 6ciu latach) mało było takich wyzewnętrznień :P pisze smsy nie takie jak do tej pory czyli w jakiejś sprawie tylko np. "co porabiasz kochanie? Mam dla ciebie niespodziankę, ciao amore" :/:/:/ skąd te teksty? Mąż jest przystojnym facetem no i kurde od 3m-cy w innej pracy, a od około 2tyg tak się zachowuje. Wiem co u niego w pracy słychać, z opowieści pracują tam prawie sami mężczyźni. Eh moze nienormalna jestem, ale jakoś tak gdy on to robi, pisze, mówi... czuję się dziwnie, nie pasuje mi to do niego! Długo by pisać, przynosi kwiaty, kiedyś NIE itp... Moze ma coś na sumieniu. Czy w ogóle facet moze tak się zmienic bez powodu ?

hm... trudno stwierdzic. albo ma cos na sumieniu, albo postanowil ozywic Wasz zwiazek albo bardzo lubi nowa prace, odzyl i wprowadza pozytywne zmiany w zyciu. pytalas sie go skad taka zmiana?

Gość łolatola
a może pogadał z facetami w pracy, albo widzi, że tamci tak piszą więc i jego coś drgnęło?? :)

Gość a ja mam wrazenie
ze cie zdradza.i wcale nie musi z kolezanka z pracy.malo bab na swiecie.

Po pracy odrazu jest w domu. Własnie o zdrade CHYBA nie chodzi. Nie mam kompletnie żadnych podejrzeń. Mam dostep do telefonu (przeszperałam choć sie wstydzę) Znam wszystkie jego hasła na e-maile, konta bankowe itp. Możliwe, że Ci koledzy tak mówią/piszą i on to teraz powiela...

Gość łolatola
też tak myśle - nie daj się ogłupieć jakiejś zdradzie. Dwa tygodnie pracy i już zdrada - jasne! Autorko ciesz się po prostu i nie wierz w jakieś zdrady :)

Gość a ja to nazywam
Kryzysem Pięcioletnim :P. Mój też zaczął się tak zachowywać o 5 i pół roku małżeństwa. Nasza córka miała wtedy 2 lata ja dopiero co wróciłam do pracy. Nagle zaczęły się: romantyczne kolacje, weekendy we dwoje, kwiaty co tydzień, słodkie SMSy itp. Zdradzać mnie nie miał jak bo po pracy od razu wracał a w weekendy siedział w domu. Koleżanka która jest psychologiem i prowadzi też terapie małżeńskie wyjawiła mi, że część facetów tak po ok. 5-7 latach małżeństwa zaczyna odczuwać coś w stylu drugiej młodości. Jest to spowodowane swoistym "zastojem", obawą o to czy ktoś nie podrywa małżonki i, jeżeli w związku jest małe dziecko, większą potrzebą tacierzyństwa. Ile w tym prawdy-nie wiem, ale część moich przyjaciółek też takie coś zauważyła :P

Gość kiojkoo
może chce ożywic wasz związek. tak mi sie wydaje. jak jestes czujna to wyczujesz czy cie zdradza(poznasz po tel, zacznie czesciej wychodzic itp.) a swoja drogą to my kobiety jestesmy troszke kopniete nie?:) (bez urazy oczywiscie:)) zawsze źle - jak kupuje kwiaty i jak ich nie kupuje:)))

Gość paulino co z ciebie za
ja stawiam ,ze w porpzedniej pracy mu sie nie podobalo ,a teraz ma fajna prace i po prostu jest SZCZESLIWY!

Gość tresiiio
ty masz problemy:(i temat zakladasz z tego powodu:( glupia jak bucior jestes

Gość qwemn
Tylko pozazdrościć takiego męża:) Nie ma co knuć podejrzeń. Ciesz się z jego przemiany i pamiętaj, że każde kłamstwo wcześniej czy później wyjdzie na jaw.