Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taluuuuuś

sukienka....

Polecane posty

Gość sdfsdfsd
bardzo ładna:) podoba mi się :)

Gość dwdwqew
mio sie nie podoba

Proponuje przymierzyć bo napewno nie bedzie sie tak układała. Po załozeniu bedzie wyglądała bardzo zwyczajnie i będzie poprostu "nudna"...

Gość według mnie trochę
za skromna. Mysleż, że warto przymierzyć i zoabczyć, jak się czujesz. Może będziesz wyglądać fatalnie i problem będziesz miała z głowy.

Gość kozibonk.......
az za prosta......... znajdz cos lepszego..

Gość kurcze na żywo
rzeczywiście nic specjalnego a wydawała sie taka piękna raczej nie podoba mi sie juz

Gość szukaj dalej, suknia
może być prosta w kroju ale może być np z koronki.

macie racje....rzeczywiscie na żywo wygląda no...nie za fajnie....a tak mi sie na tych zdjeciach podobała

Dużo sukienek Madonny źle wygląda "na żywo", za to w necie wszystkie są super :-) A z jakiego miasta jesteś? Jak z Warszawy to odwiedź salon Desirer, Carmen i któryś z kręgu ulic JPII/ Nowolipki.

jestem z Krakowa ... jest tu duzo salonów sukien slubnych...poprostu trzeba pochodzic po salonach no i przede wszystkim przymierzyc...jestem wysoka szczupła ale niestety mam szerokie biodra no i boje sie ze trudno bedzie mi dopasowac suknie

Jak masz szerokie biodra, to szukaj fasonu w kształcie literki A. Ja miałam tę suknię: http://www.bodas.net/vestidos-novias/aire-barcelona/balboa-col-aire-barcelona--v3058 też należę do osób z szerszymi biodrami, ale suknia świetnie to maskowała :-) Popatrz sobie na suknie tutaj: http://www.carmen-slubne.pl/ Ale pierwsze co, to musisz pomierzyć, żeby dopasować fason. Jak oglądałam suknie w necie, to podobało mi się całkiem co innego (suknie w stylu greckim, mega skromne) niż to, co ostatecznie wybrałam (pierwszy link). Życzę powodzenia!

Dziękuję :-) Suknia z ostatniego linku jest ładna, ale: - wydaje mi się, ze może być uszyta z ciężkiego materiału - po kilku godzinach będziesz czuła się, jakbyś miała na sobie ze 100kg, - bałabym się tego typu ramiączek (chyba za bardzo nie przytrzymują sukni a pełnia funkcję dekoracyjną), - nie pasuje mi ta broszka (aplikacja) pod biustem.

to ja już nie wiem:(...tzn wiem ze na pewno chce sukienkę z ramiączkami a większość jest bez ....nie chce żadnych podpięć alni drapowań jakoś nie podoba mi się to...chciałabym coś prostego ale właśnie takiego niebanalnego...a jak narazie nic nie znalazłam...pocieszam sie ze jeszcze duzo czasu

Do każdej sukni można doszyć cienkie ramiączka - to żaden problem, ja sobie tez doszyłam i na wesele już miałam założone (na ślub nie, ale dla pewności na tańce już tak) :) Najlepiej idź do salonów i pomierz. Zobaczysz, w czym się dobrze czujesz, co Ci pasuje. Na pewno znajdziesz wspaniała suknię :-)

Gość Inna PM
Spokojnie;-) Praktycznie każdą suknię można przerobić na ramiączka- czy to szerokie czy wąskie. I jak piszą dziewczyny. Nie ma co oglądać photoshopwanych zdjęć w necie-bo nie oddają rzeczywiści. Po drugie nie wiadomo czy taka suknia jest ciążka, jak naprawdę wyglądają aplikacje. Dlatego trzeba iść do salonu i choć kilka typów przymierzać. Sama kupiłam suknię zupełnie inna niż w necie mi się podobały. Bo suknia inaczej leży na prawdziwej kobiecie a inaczej na powyginanej modelce.

Gość sonia98
A ja chciałabym żebyście oceniły moją sukienkę na ślub cywilny http://www.lejdi.sklep.pl/p1422,szyfonowa-sukienka-z-kokarda-kartes-ecru-nr-582.html To co Wam powiem,ze zakochałam sie w niej od pierwszego wejrzenia.Bede miała do niej białe długie lilje. Teraz pozostała tylko kwestia butów.Czekam na opinie.

Gość HAHAHAHAHAHA BUH
za grosz gustu nie macie

no ta jest super bardzooo mi się podoba ja już mam suknię i tak jak któraś dziewczyna mówiła net a rzeczywistość to 2 zupełnie inne sprawy ja się w ogóle nie widziałam w tzw księzniczkowatych a panie w salonie powiedziały że taki model mi najbardziej pasuje tak na marginesie też wychodzę za mąż w październiku jak chcesz zapraszam na nasz watek "październikowe panny młode 2011" życzę powodzenia w szukaniu tej jednej jedynej ja jak założyłam to już wiedziałam że to ta i nie chciałam zdjąć:)