Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malami900

co myslicie o...

Polecane posty

Gość malami900

Co myslicie o 21 studence ktora marzy o dziecku i stara sie o nie ze swoim chłopakiem?

Gość a co mamy myśleć?
Ja się nie zastanawiam kto z kim sypia i jak się zabezpiecza bo to nie moja brożka wiec nic nie myślę. Chce to niech się stara i już.

Gość hmmmmm powiem tak
Ja urodziłam w wieku 26 lat i uważam, że to trochę za późno, ale cóż- tak wyszło. Jeśli 21- letnia kobieta jest gotowa na dziecko i swiadoma tego, że macierzyństwo to ogromna odpowiedzialność to nie mam nic przeciwko. Należy pamiętać, że dziecko to nie zabawka i niestety często przekonujemy się o tym po urodzeniu dziecka...

Gość malami900
a może jest tu jakaś mama-studentka? co myśli o macieczyństwie na studiach?

ja mam 21 lat i jestem mamusia ale niestety nie studiuje wlasnie dlatego ze nie mam jak bo mam dziecko.

Gość malami900
always00 a planowałaś dziecko? jak to jest być młodą mamą?

Gość uważam że jest durna
i powinna sobie lalkę kupić a nie robić dziecko.

Sama jesteś durna! Po co się udzielasz w ogóle w tak głupi sposób? Malami900 ja myślę, że wcale nie jesteś za mloda. Studia jeżeli będziesz chciała to skończysz i przy dziecku. Wszystko zależy tylko od tego czy jesteś pewna, że ojciec dziecka Cie nie zostawi? I czy macie warunki na wychowywanie Maleństwa?

Gość uważam że jest durna
ja sobie nie robię dziecka bez męża, wykształcenia, mieszkania i pieniędzy. Dziecko to nie zabawka. jest czas na zabawę, naukę i rodzinę a osobę, która w wieku 21 lat marzy o "bejbiku", zamiast skupić się na studiach uważam za skończoną idiotkę bez zdolności do logicznego myślenia i przewidywania.

malami ja akurat nie planowalam dziecka poprostu zabezpieczenia zawiodly ;D ja jako mloda mama radze sobie fantastycznie.wiadomo ze z wiekszosci rzecy musisz zrezygnowac.typu nawet praca.no chyba ze masz kogos z kim moglabys zostawic malenstwo.no i im wieksze dziecko tym wiecej latania:D i zajmowania sie:D