Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcesiezabic

Samobójstwo? Jest ktoś kto próbował?

Polecane posty

Gość chcesiezabic

Nie chcę już żyć. Od 2 lat cierpię i ten stan się nie zmienia... Czy jest ktoś skory do rozmowy na ten temat? Podzieleniem się doświadczeniami? Jak tak to zapraszam GG 8464747

Gość jesteś kobietą?
­

Gość porucznik ryba
nie rób tego, już cię namierzam, zaraz będziemy

Gość chcesiezabic
kobietą. nie chcę popełniać. chcę pogadać z osobą po próbach

Gość chcesiezabic
to napisz na moje gg..

Gość chcesiezabic
pojebało?

może przeczytaj fragment książki o Kosińskim Jerzym, pisarzu żydowskiego pochodzenia zamieszkałym w Stanach. Samobójstwo Jerzego Kosińskiego ....Zrobił to metoda polecaną przez Helmock Society- nowoorleańską grupą pomagają odejść z godnoscią beznadziejnie chorym. Ta metoda to kombinacja alkoholu, barbiturientów z foliową torbą, którą zawionzał sobie na szyi. Tak odszedł świetny pisarz Arthur Koesler, z resztą razem z żoną. To zawiązanie torby wydawało mie się najtrudniejsze i upiorne. I, co? -No i zawiązałem. Na próbę, żeby poczuć. Miałem w domu dwa rodzaje toreb, takie zwykłe, z supermarketu. Jedna była przezroczysta, druga nie. Hemlock Society zostawia prawo wyboru. Czy się ma ochote do końca widzieć, czy nie. Wielu Amerykanów popełnia samobójstwo, skacząc nocą z Golden Gate Bridge w San Frascisco. Z jednej strony mostu jest kompletna ciemnosc , z drugiej- oszałamiajace światła miasta. I wszyscy skaczą w stronę światła. Jakby bali się ciemności? No więc wybrałem przezroczystą torbę. No i ? -No i zdjąłem. Wytrzymałem dwie minuty. Niedługo, ale wystarczyło, żeby zaczęło brakować powietrza. O czym sie wtedy myśli? -Najpierw to ciekawe, potem szum w uszach i panika, że nie zdążę rozsupłać supła pod szyją. Potem głęboki oddech i wstyd, że sie robi dla zabawy rzeczy ostateczne. Może pani spróbować. Bałabym się. Kosiński w pożegnalnej notce napisał: Kładę się do snu na dłużej niż zwykle. Nazwijmy to wiecznością.... Wszedł do wanny z gorącą wodą. Kiedy go żona rano znalazła- miał pęknięty brzuch i strasznie podrapane piersi. Morderstwo wykluczono, ale jakis tabloid zasugerował, że żona zabiła go z zazdrości, powody miała, a była większa i wyższa od niego, więc zaniosła do wanny i utopiła. Potem bardzo przepraszali. Ja myslę, że to ciało się broniło, ratowało, może chciało zdjąć worek zupełnie poświadomie. Kosiński twierdził, że potrafi oddzielić seks od psychiki, ciało od jaźni. Potrafił w trakcie stosunku, czytac ksiązki.

Gość chcesiezabic
bez znaczenia ; )

Gość napisz do mnie
ktos@proxymail.eu

Gość chcesiezabic
piszę

Gość napisz do mnie
ok. dostałem.

Gość chcesiezabic
czekam ; P

Gość napisz do mnie
odpisałem za adresu na gmail.com