Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość róża28

dDLACZEGO FACECI ZDRADZAJĄ?

Polecane posty

Gość róża28

od roku mam romans z żnatym facetem, chciałm to przerwać ale okazało się, że on nie chce, chociaż wcześniej zaklinał się że w każdej chwili jak zechcę po prostu zniknie. Ukłd miał być jasny , każde z nas chciało poczuć się doceniane ,i z mojej i z jego strony nie było i nie ma mowy o rozwodzie ale zakończenie znajomości też mi utrudnia.

Gość yuuu
bo mają pod ręka takie idiotki jak ty! dlaczego brałaś żonatego kutasa?

Gość roza28
bo ma duzego! 32 cm

Gość paulinuchaaaaa
tępe dzidy sie zenią a potem kurwia na bokach0po co takie coś.?czyste kurestwo-koniec kropka.

Gość tylko słabe kobeity
decydują się na związek z zonatym, a potem to je przerasta a potem popadają w wariactwo a potem w nałogi a potem w terapie a potem znowu w nałogi a potem ..już sa za stare....związek z zonatym najbardziej jarający związek i najbardziej destrukcyjny w świecie i jedyny w swoim rodzaju bo żadna w związku z zonatym nie posłucha żadnej rady, sama musie sie spalić żeby paść na długi czas, skazać się że stanie się nikim, zerem dla siebie i dla swiata....żadna była kochanka nie przetłumaczy tego zakochanej w żoanntym facecie, sama musie to przejśc niestety i bardzo was mi żal kochanki, bo będziecie wiodły zycie takie jak moje....a można było tego uniknąc...ale wasz wybór do mnie też nie docierało że robie źle :-( szkoda tylko tych kobiet..