Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esmeralda19

Czy faceci patrzą na status materialny dziewczyny

Polecane posty

Gość kassiaaaa
Ja mialam taka,ze nikogo nie zapraszalam,nie chodzilo o status materialny tylko wlasnie o sytuacje..kazdy typ inaczej ma:)Chyba macie inna wrazliwosc,wiec roznie to bywa w przyszlosci.

Gość 5 lat po....
Jeśli chodzi o pytanie z tematu to moja odpowiedź brzmi, tak, patrzą. Moim zdaniem nie najlepiej kończą się związki, gdzie jest duża przepaść materialna, ponieważ ten kto ma więcej nie szanuje tego kto ma mniej.

Gość 098976
5 lat po....Moim zdaniem odwrotnie.

Gość 5 lat po....
mogę poprzeć przykładami z własnego życia żyłam pracą, rozkręcałam własną firmę (mam fajny zawód) - wzbudzałam podziw w oczach facetów. Nie jestem jakąś pięknością, ale miałam adoratorów "na zabój" być może dlatego, że nie miałam dla nich dostatecznie czasu, oni gdzieś tam byli na drugim planie kiedyś kiedy miałam może z 18 lat, spotykałam się z facetem o 8 lat starszym (teraz nazwałabym go dzieciakiem) normalny chłopak, trochę problemów finansowych wszyscy jego znajomi wiedzieli ile kasy mają moi rodzice i mu tylko o to chodziło w tym związku, a ja się głupia zakochałam dobrze sytuowany kolega miał dziewczynę w bardzo kiepskiej sytuacji materialnej, z ojcem alkoholikiem nie zapraszał jej do rodzinnego domu, ponieważ jego rodzice byli bardzo wrogo do niej nastawieni (wiedząc, że nie ma matury, pracuje jako kelnerka itp.) Piszę tutaj o dorosłych ludziach w okolicy 30 lat.