Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniq1989

Problem z chłopakiem , depilacja bikini

Polecane posty

Gość Opisz nam ten sex
tak! odpowiadam bo autorka za cicho powiedziała;)

Gość Opisz nam ten sex
do autorki znajdz sobie takiego co wychował sie na xxx ale z zarosnietymi:P to chyba jakis z rocznika..musiałby byc:D

Gość No spoko panowie
Zostaw frajera , nie wyjde.Chodzi tu bardziej o to że ja bardzo lubię jak on mi robi dobrze języczkiem a on przez moje owłosienie jest do tego niechętny, jestem w nim zakochana , chcę z nim być , nie mówi nic o wygoleniu wszystkiego do gołej skóry , wolałby nawet gdyby u góry coś zostało :)

Gość Kapitan Bomba!!
nie żyjemy w latach 70'tych żeby nosić afro na pipce, teraz się goli bobra.

Gość retro zawsze w modzie
:)

Gość nie pierwsza tak mam
Nie ma nic dziwnego w tym, że twoj chłopak narzeka, tylko mógłby to oznajmić w bardziej kulturalny sposób. Każdy ma swój gust, on woli wydepilowane i powinien postarac sie zebys sama chciała to dla niego zrobic, a takie teksty na pewno nie zachecają

Gość Deliszja970
Ja mam zupełnie inne podejście do tych spraw i cięzko mi ciebie zrozumieć. Zgadzam się z twoim chłopakiem. Regularnie depiluję nogi i okolice intymne wygalam na zero. Przed spotkaniem z chłopakiem upewniam się czy jestem gładka. Może niektóre z was to rozśmieszy, ale dla mnie jest to oczywista sprawa. Chcę czuć się przy swoim chłopaku atrakcyjna. Poza tym nie robię tego tylko i wyłacznie dla niego. Ja sama nie lubię być owłosiona! Nie czuję się z tym komfortowo. Oczywiście wiem, że nie jest to łatwe, no ale to chyba lekka przesada żeby golić okolice bikini raz na kilka tygodni i nogi też rzadko. No nie wiem jak jest u ciebie, ale ja przez ten czas już bym sporo zarosła.

Problem nie jest z chłopakiem tylko z Tobą. Jeśli uważasz, że jesteś atrakcyjna a jemu się to nie podoba, zmień chłopaka. Jeśli zaś uważasz że jest wart każdego poświęcenia - zrób to, o co Cię prosi. Ale może w nim jest coś, co Ty chciałabyś zmienić - więc zróbcie coś razem, na zasadzie wymiany. Przecież to bez sensu być z kimś, robić coś wbrew sobie a na koniec mieć jeszcze z tego powodu "zmywaną głowę" że jest nie tak. Porozmawiajcie ze sobą- to pomaga

każdy ma jakies upodobania cos co go podnieca. faceci do wzrokowcy tak? bo jakos nigdy nie slyszalam zeby jakis facet powiedzial do kolegi na widok dziewczyny "ej patrz jaki zajebisty charakter" najpierw co innego zauważają. dla mnie jego sugestie zebys sie goliła to nie są dziwne, wrecz przeciwnie. kojarzy sie to z czystoscia, schludnoscią. ale jak nie chcesz tego robic nawet dla siebie to coz twoja sprawa, ale spojrz na to z drugiej strony:jakby on nie obcinał paznokci u nóg bo zima nie widac?

Gość a kobiety
nie patrzą na wygląd? ile razy słyszałem, patrz jaki przystojny facet, takie to pierdolenie ze tylko faceci patrzą na wygląd

masz racje, kobiety tez patrza na wyglad ale w tej dyskusji nie mowimy o kobietach tylko o mezczyznach. ktos wyzej napisal ze ma ją kochać i akceptowac taką jaką jest wiec powiedzialam co o tym mysle

Gość czarna beemka
bikini jak bikini, niech sobie ma afro albo saharę, ale nogi jak u szympansa to już może opadnąć

Gość Karminowa Panna
Podejscie- nie gole nóg bo zima- jest bezsensu. Jesli facet wymaga abys goliła sie w okolicach intymnych - niech zrobi to samo ze sobą. Moj partner i ja mamy takie samo podejscie do tych spraw. Bardzo lubimy sex oralny a jak wiadomo jest on przyjemniejszy gdy zaden kłaczek nie włazi Ci w zęby- wniosek: każde z nas goli swoje miejsca intymne. Nie wazne co ktos na ten temat sądzi, ważne, że dwoje ludzi jest zgodnych w jednej kwestii i dzieki temu nie ma nieporozumień.

Gość dziewczynkaZzapalkami
ja tez nie lubie byc owlosiona , ale za to jak sie wygole na 0 to potem mam jakby czerwone podraznienie i to nie wyglada atrakcyjnie, wiec co mam zrobic? wszystkie moje kolezanki siie gola

ja tez nie lubie byc owlosiona. moj chlopak rowniez nie przepadal za tym, wiec zafundowal mi (pol na pol) depilacje laserem bikini sprawa zalatwiona, jestem gladziusienka caly czas, zadnych krostek, podraznien itd. ale to nasze upodobania itd wy powinniscie sie sami dogadac

Gość gość
Jeśli chodzi o bolesność depilacji bikini to dobrym rozwiązaniem jest depilator z nakładką do delikatnej depilacji - Panasonic - u mnie sprawdza się dobrze, bez nakładki jednak za bardzo boli a spokój jest na dłużej niz po żylecie.

Gość gość
Najbardziej optymalne rozwiązanie to depilacja ipl. :) wychodzi o wiele taniej niż laser w klinice, a jest zupełnie bezbolesny. Ja od kilku miesiecy uzywam Panasonica, efekt jest swietny.

Gość Artur303030030330
Ja uzywam remingtona. Pachy i jajka mam zawsze ogolone ;)Zony nie musze poganiac w tej kwestii, sama o to dba. Same plusy, higieniczniej, lepiej wyglada i nie drapie mi brody ;-) Kobieta ma po prostu byc zadbana, a wg mnie depilacja to tego czesc.

Gość gość
Hooj nas obchodzi jakich depilatorow uzywacie. Wypiertalajcie kryptomarketerzy z tematu!

Gość Artur303030030330
gość dziś Troszke kultury buraku...

Gość Mirela Sak
Witaj, Marto, zabieg depilacji laserowej jest szybki tutaj masz filmik jak to wygląda https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ że cena zabiegu nie jest , polecam dowiedzieć się trochę o różnicy między laserami Vectus i lightsheer

Gość Kinia 123
Pomocy! Moje nogi wyglądają jak po ospie. Wrastają mi włoski, zostają po nich okropne blizny. Myślałam o depilacji laserowej, ale czytałam, że jest kilka rodzajów laserów. Słyszałyście coś o laserze Palomar Vectus, znalazłam o nim trochę informacji http://depilacja-laserowa.torun.pl. Co myślicie?

Gość Funny 21
Najlepsze są naturalne metody depilacji Od ponad dwóch lat stawiam na pastę cukrową. Do tej pory widzę same plusyNie mam problemu z podrażnieniami. Z samego początku chodziłam do sklepu gotową pastę, ale można ją zrobić samemu. Tutaj to fajnie opisali http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Mother 29
Moja koleżanka zrobiła sobie depilację laserem, o ile zapamiętałam, to wybrała laser Palomar Vectus . Jest mega zadowolona. Osobiście też byłam zaszokowana ostatecznym rezultatem. Po jednym zabiegu widać było efekty działania lasera. To była świetna decyzja. Nie uskarżała się na ból. Spektakularny skutek. Jeśli nie wiecie czy warto wybrać depilację laserową, to naprawdę gorąco polecam. www.mcse.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-zabieg-medycyny-estetycznej/

Gość Juta 30
Patrzcie! znalazłam ekstra wyszukiwarkę salonów z zabiegami depilacji laserowej. Możecie wyszukiwać po miast. Nic trudnego. Trzeba tylko wpisać nazwę miasta: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Dzięki temu wybrać salon kosmetyczny z z zabiegami depilacji laserowej.

Gość RootGirl 29
Koleżanka mi poleciła interesującą stronę o o różnych sposobach pozbywania się niechcianych włosków http://depilacja24.pl Wszystkie informacje w jednym miejscu. Nie wiedziałam, że jest aż tyle sposobów depilowania. Zawsze używałam jednorazowych maszynek. Ale zaciekawiła mnie depilacja laserowa. nie wiem jak wpływa laser do depilacji na tatuaże , czy któraś z was depilowała miesjce z tatuażem?