Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kusherr

Zagrożenie z j.Polskiego na 1 semestr - co dalej?

Polecane posty

Gość kusherr

Mam jedną ocenę niedostateczną z j. Polskiego. I co teraz? Wiem , że trzeba ją poprawić , pisząc jakiś test czy coś podobnego u nauczycielki. Ale ok. Powiedzmy , że nie zdam tego? Wywalą mnie w połowie semestru , to chyba nie zgodne z prawem? Pytam , bo pierwszy raz mam tak niewygodną sytuację. :) Jestem uczniem trzeciej klasy Technikum.

Gość blowwww
jak tego nie zdasz a zdasz przyszly semestr to masz komisa...mialam tak samo z matmą 2 lata temu..

Gość Cycu z rozpora
lol ja na semestr miałem najwięcej 7 jedynek i jakoś zdałem, ani razu nie oblałem roku

Gość blowwww
cycu - widocznie masz farta.ja mialam zagrozenie w technikum z matmy na pierwszy semestr. miałam 3 jedynki i dwóję. na drugi miałam same 2 i 3 ale i tak mnie sooka posadziła.

Gość kusherr
Czyli ogólnie rzecz biorąc jak nie zdam tego , a w przyszłym semestrze będę miał same 5 i 6 to i tak mam komisa? Więc jeśli będzie taka sytuacja , że nie zdam tego pół rocza to mogę sobie odpuścić kompletnie drugie?

Gość blowwww
tak czy siak bedziesz miała komisa (oczywiscie jesli nie zaliczysz semestru) musisz zaliczyć chociaż na 2 ;) i nie martw się zaliczysz ; ) ten przedmiot wbrew pozorom jest bardzo łatwy.

Gość Cycu z rozpora
To jest tak Jeśli jest system punktowy ja tak mialem i 1 z półrocza liczyła sie za 3pkt czyli tyle samo co za sprawdzian. Wystarczyło dostać 3+ i wiem że zdałem, jeśli nie masz takiego systemu w szkole to najlepszym wyjsciem jest lizac d u pe nauczycielowi, bo to on sobie według własnego widzi mi sie wystawia oceny, lubi cie zdaszjeśli nie to wiesz co cie czeka. Poprawić półrocze z polskiego jest bardzo ale to bardzo łatwo, nikt odemnie jeszcze tego nie oblał co innego z matmy czy biologi

Gość blowwww
part 2 : :D no jak byś nie zdała tego pierwszego to mozesz 'olać' drugie ale ja na Twoim miejscu bym nie rozpatrywała tego w takich kategoriach :D bo jak sie baba(ew.facet) wkoorwi to Cie posadzi na drugi rok .

Gość blowwww
Cycu taki off. jesteś tutaj nowy ?:D nigdy Cię nie widziałam/czytałam :)

Gość kusherr
U nas jest trochę nie ciekawy nauczyciel. Ale co tam. Nie chciał bym mieć komisa , na pewno gdybym się o nim dowiedział , zrezygnował bym z szkoły. :) zaoczne liceum + praca zbliża się dużymi krokami. :)

zawsze wiedzialam ,że jestem głoopia.boże mam 5 z polskiego i jedynkę z matmy aleś ja durna. z hiszpana tez mi kiepsko idzie jestem płaska jak decha ale za to ładna :) chcecie poczytac moj wiersz?na polski rzecz jasna. Hasał huczek z tłuczkiem wnuczka i niechcący huknął żuczka. Ale heca... wnuczek mruknął i z hurkotem w hełm się stuknął. Leży żuczek, leży wnuczek, a pomiędzy nimi tłuczek. Stąd dla huczka jest nauczka by nie hasać z tłuczkiem wnuczka.

Gość blowwww
kusherr - ja właśnie przez ten semestr i przez tego komisa zrezygnowałam z technikum i teraz jestem w liceum zaocznym . ale z własnego doświadczenia Ci powiem - nie zawal tego staraj się jak możesz :)

Gość Cycu z rozpora
blowww czasem wpadam potrolować na forume ale zawsze wieczorem. Nie raz miałem jedynki na półrocze których nie poprawiłem i zdawałem. A najlepsze jest to że w ostatnim roku miałem tylko dwie dwójki na koniec i pare 4 i troszke 5:D Ale ty nie licz na to nie nadajesz sie

Gość kusherr
bloowww robote znalazłeś jakoś?

Gość blowwww
kafe sie zacieło :O cycu z rozpora- rozumiem :D kusherr- póki co nie :D nie jest mi to na rękę właściwie...ale mam więcej czasu do uczenia się na egzaminy :)

Gość kusherr
A w której jest klasie teraz? I jest trudno w tej zaocznej? Ja do roboty będę musiał iść. :)