Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matko-zona

problem!!! penis!! seks!! sziecko!!

Polecane posty

Gość matko-zona

mam 26 lat ... moj maz rok starszy.. mamy dziecko 3 lata .. Oto moj problem:( Polozylam dziecko do lozka zasnelo, spi w innym pokoju..nie bylam za tym zeby przyzwyczajac dziecko do spania razem z nami... Jak juz wspomnialam dziecko sobie zmacznie spalo.. ja z mezem wypilismy sobie troche wina i naszla nas ochota jestesmy w koncu jeszcze mlodzi.. troche nas ponislo.. czekalam nago na meza w lozku a moj ukochany rozebral sie przede mna i ujrzalam jego piekne przyrodzenie sterczące tylko i wylacznie dla mnie i wtedy czar prysk ;/ masz maluch stanal w progu..nigdy nie wstawal w nocy..oczywiscie zobaczyl meza nago w stanie wzwodu i mysle ze to straszny widok dla 3 latka zaczal krzyczec a potem plakac.. nie wiem co mam zeobic jak sie zachowac co mam mu powiedziec jak wytlumaczyc to co zobaczyl???

Gość 3 latek zapomni
;)

Gość rterttr
i jak tu przy dzieciach cieszyc sie z seksu?

Gość blowwww
dokładnie 3 latek zapomni ;) nic sie nie przejmuj . btw. najlepsze,że sobie tak czytam czytam i nagle ' czar prysk' hahahahaa :D

Gość Cycu z rozpora
było uwiązać do łużeczka skurczybyka

Gość matko-zona
mialo byc prysł oczywiscie:) nie wiemczy zapomni jak narazie pyta dlaczego tatus ma "cos" dziwnego i co ja mam powiedziec ;/

Powiedz, że jak gnojek będzie wszystko jadł, co mu dajesz, to też mu taki duży sprzęt urośnie i kobiety będą chciały się z nim bawić :P

zartowałam !! :D póki co mnie ktoś skrzywdził mam skrzywienie genetyczne nie przejmujcie sie mna ja sobie troche pogadam famrazonow i znikam .... pojawiam sie i znikam nanannana 🖐️

Spokojnie, To Wasze dziecko. Musisz z nim porozmawiać, wytłumaczyć mu co widział. Bez szczegółów. Powiedz, że się kochacie i to jest sposób w jaki mamusia i tatuś ludzie dorośli okazują sobie miłość. Możesz przy okazji załatwić temat "skąd się biorą dzieci".

Gość matko-zona
gdyby byl starszy powiedzielibysmy mu co i jak mniej wiecej no ale w takiej sytuacji ..jest o wiele za mlody

Nie jest za młody żeby mu powiedzieć że się kochacie i ze jego kochacie. Nie mówię że masz walić prosto z mostu co i jak. Raczej mu powiedz nie o czynności kochania się tylko o miłości. Takie małe dziecko już rozumie kiedy rodzice mówią, że go kochają.

Gość matko-zona
moj maz sie bardzo martwi tą cala sytuacja i jest mu wstyd;/obiecalismy sobie ze nie bedziemy paradowac nago przy dzieciach bo wiem ze niektorzy nie maja zadnych oporow a tu tak wyszlo

Spokojnie, To Wasze dziecko. Musisz z nim porozmawiać, wytłumaczyć mu co widział. Bez szczegółów. Powiedz, że się kochacie i to jest sposób w jaki mamusia i tatuś ludzie dorośli okazują sobie miłość. Możesz przy okazji załatwić temat "skąd się biorą dzieci".

Gość deisy1993
ooo to my mielismy "gorszą" sytuację mianowicie: spółkowaliśmy z mężem w pozycji klasycznej,córka(wówczas 4 latka) wparowała nagle do naszej sypialni i mówi: " Tata nie duś mamy" :D