Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytka i nie tylko:)

PREZERWATYWA ZGUBIONA...

Polecane posty

Witam! KOchani wczoaraj gdy kochalismy sie z mezem to nie zauwazylismy ze zgubilismy kondona... został we mnie:( boje sie ze moge zajsc w ciaze! mamy juz jedno dziecko i nie chce narazie kolejnego co moge zrobic????prosze o rade z góry dziekuje! pozdrawiam!!!

ktos sie wypowie?????????

Gość a maz to ciamajda
jak zakladal to chyba wiedzial ze ma ja na sobie a pozniej co zadowolony poszedl spac?i dopiero dzis sobie o niej przypomnieliscie?zal

wiedzielismy o niej juz wczoraj!!!!!!

Gość a maz to ciamajda
jak go sama jeszcze nie wyciaglas to idz do gina on to zrobi za ciebie +tab ale masz na to 48h od wczoraj

marna prowokacja. 1. średnio prawdopodobne by małżeństw0 zabezpieczyło się prezerwatywa gdyby chodziło o przeciwwskazania w sprawie używania innych metod kobieta wiedziałby co robić 2.mało prawdopodobne by kobieta która była w ciąży nie wiedziałą jak jej zapobiegać 3. kompletnie nie prawdopodobne że kobieta która miała styczność z ginekologiem nie wiedziała co robić. odpowiedz na pytanie tabelki 72 h po.

wyciagnełam go wczoraj od razu.... jutro ide d lekarza a jak te tabletki sie nazywaja???

a maz to ciamajda -> 72 h nie 48. Escapelle i Postinor Duo.

hej:) miałam dokładnie taki sam problem.. to było jakieś 2 miesiące temu.. po stosunku zobaczyliśmy z chłopakiem że gumka zniknęła z całą jej zawartością.. okazało się że po prostu została we mnie:P nie wiedziałam że takie coś może się zdarzyć.. na szczęście wszystko się dobrze skończyło:) mam okres regularnie więc w ciąży nie jestem:)