Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konsultantka ślubna

BEZPŁATNE PORADY ŚLUBNO-WESELNE

Polecane posty

Gość konsultantka ślubna

Witam, jestem konsultantką ślubną (z certyfikatem). Jeśli masz jakiś problem związany z organizacja ślubu i wesela, napisz, a ja postaram się znaleźć jak najlepsze rozwiązanie. Podpowiem w wielu kwestiach, wyszukam w internecie ciekawe propozycje, pomogę znaleźć salę weselną, restaurację, salon ślubny, fotografa, itp. zapraszam.

Gość bezpłatne to oszustwo
coś kombinujesz

Gość konsultantka ślubna
straszne czasy nadeszły...ludzie myślą że jak cos jest za darmo to pewnie oszustwo...przykre. więc prosze sobie wyobrazić że najzwyczajniej w świecie lubie sie tym zajmować. PASJA NIE MUSI KOSZTOWAĆ!! jestem ciekawa jakie problemy mają narzeczeństwa, czego potrzebują, czego oczekują od obecnego rynku ślubnego. to takie dziwne? gdybym chciala na tym zarabiać, to na pewno bym pracowala w jakiejś firmie slubnej. a tymczasem siedze sobie w domu z dwójką maluszków, a w wolnych chwilach (czyt. kiedy śpią:)) lubię posiedzieć w necie na portalach slubnych, by byc na bieżąco. z nudów i odskoczni od codzienności chętnie pogadam z kimś kto potrzebuje ślubnej pomocy. czy to takie dziwne? nie żadam żadnej zapłaty za to, nie każę wysyłać smsów w cenie 10.99,czy coś w tym stylu.

Gość konsultantka ślubna
up, może jednak. można prywatnie na maila esela08@gmail.com

Gość iughpicb
ja mam pare pytań....

Gość Paulina :)
napisałam na maila :) nie przejmuj się głupim gadaniem... Pozdrawiam

Gość Jasiek______
Z certyfikatem? ISO 9001 może? To w takiej branży trzeba mieć certyfikat? A kto, jeśli można spytać jest władny taki certyfikat wydać. I kto temu wydawcy takie prawo wydawania certyfikatów nadał? Bo dostęp do kolorowej drukarki dziś ma każdy, a więc i certyfikować pewnie wszystko może. Czyżbym się mylił? Moim zdaniem rynek weryfikuje fachowców. Może jeszcze dorzuciłbym referencje. Choć w tym wypadku rozumiem i popieram. Mam wrażenie, że zakładająca wątek nie ma żadnego doświadczenia, ot jakiś kurs skończyła, a teraz szuka doświadczenia i - no właśnie - pracuje na referencje. Jeśli mam rację, to będzie się starać, a więc może i warto z pomocy skorzystać. Szkoda, że nie podano, z jakiego miasta jest.

myślę ze "Jasiek" to idiota który chce się dowartościować więc nie przejmuj się autorko!!!!!! Rób swoje... to miłe, że chcesz pomóc i piękne, że masz pasję. Ja mam identyczną pasję ale konsultantką jeszcze nie jestem i ślubu też jeszcze nie miałam;-) wszystko przede mną!!

Gość Jasiek______
Zachęciłem do skorzystania z oferty pisząc: Jeśli mam rację, to będzie się starać, a więc może i warto z pomocy skorzystać. Szkoda, że nie podano, z jakiego miasta jest. I zostałem oceniony jako idiota. Strzelam, że KreatywnaBezrobotna i autorka tematu to może być ta sama osoba, a więc cofam, jako idiota swoje zdanie. Nie warto korzystać!