Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bodawnobyla

Jak strój do teatru? Pomocy!

Polecane posty

Gość bodawnobyla

Pojutrze mój chłopak z którym spotykam się od dwóch miesięcy zabiera mnie do teatru - współczesnego dodam. I tu pojawia się problem-jak sie ubrać? nie chcę przesadzić z elegancją, ale też nie chcę przynieść mu wstydu. Czy dzinsy i elegancka biala koszula to dobre rozwiazanie?czy moze lepsza byłaby spódnica? Pomóżcie proszę...

Gość gruszka(*&
jeśli dzinsy to biała bluzka ok :) ja osobiscie polecam spodnice skromną i bluzkę w ciemnej tonacji :) tak żeby było dość elegancko, ale bez przesady !!!

niestety czas gdy do teatru ubierało się w sposób bardzo wieczorowy już minęły (szkoda). Dżinsy w teatrze to często spotykany strój. Jednak wszystko zależy od dżinsów. Jeśli ktoś ma potrzebę szokowania i manifestowania swojego ja nic mi do tego to może iść w podartych. Jednak jeśli chcesz wyglądać elegancko nie powinny być sprane, zniszczone, przecierane najlepiej w ciemnym kolorze. Jedyne co mnie zaniepokoiło w opisie stroju to to że trochę kojarzy się z apelem szkolnym. Wszytko zależy jakie ciuchy masz na myśli. Dżinsy dżinsom nie równe tak samo białą bluzka.

Gość wampoire
A ja odradzam białą bluzkę. Zwykle do teatru chodziło się w czarnych ubraniach, eleganckich, klasycznych. Biała bluzka nie bardzo pasuje.

Gość bodawnobyla
mam jeszcze jedną opcję- granatowa tunika w białe wzory,ale do tego to już tylko legginsy. Dzinsy oczywiście miały być ciemne-ewentualnie spódnica do połowy uda i ta biała bluzka- jest z duzym żabotem i wiązana pod szyją więc myślałam, że do dżinsów dość elegancka. No i mam dylemat- już sama nie wiem! Mam jeszcze elegancką kotakjlową sukienkę z połyskującego lekko materiału...ale to już chyba przesada?

Tak jak piałam bluzka bluzce nie równa:) Pisząc o szkolnym apelu w głowie bałam się czegoś takiego: http://streemo.pl/Image/413176_m.jpg Myślę że każdy z zaproponowanych strojów będzie odpowiedni. Dżinsy i biała bluzka plus eleganckie dodatki. Taka typowa miejska elegancja. Do koktajlowej sukienki dodała bym niezobowiązujące dodatki. Np. rozpinany sweterek, prosta torebkę nie wieczorowa, pasek, grube rajstopy. Zaś do tunik znów eleganckie dodatki. Jeśli jest dłuższa to zamiast leginsów grube rajstopy a jeśli leginsy to zwykłe czarne. Do tego mała kopertówka eleganckie buty i będzie odpowiednio.

Gość qwerfgthyj
zawsze mozesz isc do sklepu typu h&m, reserved i kupic jakas tuniko-sukienke a potem ja zwrocic, wiele osob tak robi na jedno wyjscie...