Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bfhbfdsb

czy mozliwe jest zaplodnienie z przelkuta szpilka prezerwatywa?

Polecane posty

Gość bfhbfdsb

jw... ostatnio przyuwazylam ze jedno z opakowan ktore tryzmamy z chpoparkiem w pokoju jest przeklute posrodku... i troche sie boej ze moj facet cos kombinuje ... nie wiem jakos dziwnie sie zacowuje od 2 tygodni... i chce sie kochac po kilka razy dziennie... czy jesli przeklowa przezerwatywy ryzyko zajscia w cize jest duze? przeciez to taka mlenak dziurka, ja jej nawet nie zauwazlam nigdy wczesniej... ale ta znaleziona przedziurawiona prezerwatywa mnie przerazila... jak myslicie?

Gość tak nie tak
a może to nie on ją przekłuł? Nie znam się na tym za bardzo, ale wydaje mi się, że jakieś ryzyko ciąży może być. Chociaż bardzo wydaje mi się, że taka prezerwatywa po prostu by pękła podczas stosunku i byś o tym wiedziała. BTW plemniki są ddduuuuużo mniejsze od takiej małej dziruki od szpilki.

Gość bfhbfdsb
mp tak duzo mniejsze... no zadna prezerwatywa nie pekla ale no ta znalazlam wylozoan i przygotowana przez niego dzis wieczor...wywalil mnie z pokoju po cos do picia pamietam a potem lezala pl godzinki na biórku...i jak popatrzylam to bo byla tam widoczna mala dziurka jakby przeklul... nie wiem juz sama , boje sie ze chce mi dziecko zmalowac...

Gość tak nie tak
hmmm, jeśli tak, to może kup opakowanie jakiś innych gumek (kolorowych, smakowych, prążkowanych) i powiedz: a może tych byśmy spróbowali i Ty trzymaj gumki?

Gość bfhbfdsb
no nie zaczne brac tabletki, ale jesli robi to od jakiegos czasu to to wie czy mu sie nie udalo, jak sex jest po 2-3 razy dziennie... i tylko na gumkach... nie wiem juz sama ... bede musiala poczekac do okresu a gumki nowe kupie i ide do gina po tabletki... o...

Gość tak nie tak
bardzo dobry pomysł. Tylko tak szczerze powiedziawszy, to chyba nie chcesz całe życie faceta pilnować, żeby Ci numeru kolejnego nie wywinął? Powinnaś coś z nim zrobić, jakoś go "naprostować".

Gość adadfsfgsdgfg
jak możesz być z człowiekiem który za twoimi plecami przekłuwa prezerwatywy.... szczerze współczuję

Gość jjiomol
up up

Gość fddfdfd
podarujcie ten temat, laska już kilka takich założyła