Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JakJakJakJakJak

Znacie jakiś sposób na.

Polecane posty

Gość JakJakJakJakJak

pokazanie chłopakowi, że chcę jakąś nutkę romantyzmu w związku, zaczyna się przeobrażać wszystko w rutynę, chciałabym żeby mnie czymś zaskoczył.. Jednak nie mówcie mi porozmawiaj z nim, bo to nic nie da. Pytam jak mu to pokazać ? Jak dać mu w delikatny sposób to do zrozumienia ?

Powiedz mu wprost czego oczekujesz.Tak w rzeczywistosci faceci nie sa skomplikowani w obsludze:P

Kroliczku - dla mnie nie sa skomplikowani:)Bardziej kobiety sa skomplikowane:P

Udają powiadasz? Moze i tak ale moj dla mnie nie jest skomplikowany:) Poza tym....kto nie udaje?:P

Jednak nie mówcie mi porozmawiaj z nim, bo to nic nie da." no to może demonstracyjnie przed nim na środku pokoju wylej sobie kubeł zimnej wody na głowe :) może to zadziała skoro uważasz że na 100% rozmowa z nim nie pomoże

Gość to może sama go jakoś zaskocz?
I jak już będzie zaskoczony, możesz mu powiedzieć, ze chciałabyś żebyście sobie robili takie różne niespodzianki. Oboje, bo dlaczego to on ciebie ma zaskakiwać?

Gość to może sama go jakoś zaskocz?
A faceci są prości w obsłudze, trzeba do nich mówić wyraźnie i dosłownie, zwłaszcza jak czegoś oczekujesz, to powiedz mu to DUŻYMI LITERAMI.

"chłopa" hehe;) Powracajac do problemu autorki moze cos wiecej napiszesz o swoim zwiazku?:D PS.Ja swojemu facetowi mowie wprost czego oczekuje i co chce.Np.mowie mu aby mi kupil kwiatka bo dawno tego nie robil i za tydzien mam kwiatka NIBY,ze sam na to wpadl hehehe...czasami mnie zaskakuje roznymi rzeczami:)

PS.Ja swojemu facetowi mowie wprost czego oczekuje i co chce" Gratulacje na normalność :D

A gdzie tu spontaniczność?" przyjdzie z czasem ;) przeciez nie sugeruje byz za kazdym razem gadac swojemu facetowi KUP MI KWIATKA powiesz raz i drugi i sobie wpoi w koncu ze to jest miłe dla ciebie i czasami mozna ci takie cos zaserwowac Chyba jest troszke inteligentny ;) ?czy raczej nie? :P

Nie! Drogie Panie. Facetów należy podzielic na kilka kategorii. Wy wszystko sprowadzacie do jednego. A tak być nie powinno. Nie wiem z jakimi facetami do tej pory miałyście kontakt ale uwierzcie mi, że nie wszyscy są tacy sami. I nie chodzi mi tu bynajmniej o "wyjątki". Nie chcę juz więcej "wybiegać' poza ramy pytania zadanego przez autorkę, Nie przeszkadzam i życze wszystkim miłego dnia.

pomińmy moja inteligencję i prosze odpowiedz mi do czego wszystko sprowadzamy?

To właśnie jest odpowiedz. Jak interpretuje to kobieta a jak mezczyzna." ja bardzo dobrze sobie zdaje sprawe jak traktuje miłość facet a jak kobieta :) ale nadal nie odpowiedziałaś do czego wszystko sprowadzamy?

Gość JakJakJakJakJak
Mi się już to zdarzyło nie jeden raz ugotowałam jakiś obiad, kolację, usiedliśmy przy świecach, a czemu powiedziałam, że rozmowa nie pomoże to proste już z nim o tym rozmawiałam powiedział mi , że nie ma zadatków na romantyka.