Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze bez dzieciątka

fotelik samochodowy lepszy z bazą czy nie????????

Polecane posty

Gość prawa lewa
a ja myslalam, ze moje dziecko wyroslo nagle z choroby lokomocyjnej :P nie wiedzialam nawet ze ten fotelik ma taka funkcje, ale w takim razie musze powiedziec ze chyba cos działa, bo jak nigdy nie mogliśmy jechać bez przerw typu "nie dobrze mi" tak ostatnio zatrzymaliśmy się tylko raz :P

Gość a wiie
a wiecie czy sa może jakieś tańsze foteliki z takim systemem??

Gość INNACZEJ JA
ja sie nie spotkalam w żadnym innym z takim systemem, a miałam już chyba z 7 różnych fotelików, mam 3 dzieci, więc zmieniałam często, a o takim nie słyszałam jeszcze...

Gość catarzynka
A ja właśnie szukam opinii o tym foteliku JANE EXO On naprawdę jest dobry na chorobę lokomocyjna? czytałam o nim że ma nowoczesne systemy zabezpieczeń dziecka i to pochłanianie uderzeń ale teraz to mnie zaskoczyłyście tą niwelacja wstrząsów - ale to super musi być moja córcia wprawdzie nie ma choroby lokomocyjnej ale z taką funkcja to chyba wygodniej się jedzie Chyba go kupie już na pewno a ktoś pisał o bazie ??? ja czytałam że on nie ma bazy ma po prostu isofix , zgadza się?

Gość gggggaduła
EXO ma isofix oczywiście a ta niwelacja wstrząsów podobno jest, tez o tym nam mówił sprzedawca no ale u nas nie sprawdzone bo synek z jazdą nie ma problemów wiec nie wiem czy na lokomocyjną naprawdę działa ale fotel fajny , polecam

Gość fotel na chorobę lokomocyjną?
naprawdę? to sa taki foteliki czego to ludzie nie wymyślą Ale jak faktycznie działa ten EXO to naprawde niezły patent, ja paiętam jak nam dzieci nan koloniach co drugie wymiotowało, to nie wyobrażam sobie jakby tak moje w czasie każdej podróży na szczęscie problemu nie mam ale jakby któres moje chorobę lokomocyjna miało to pewnie bym była pierwsza użytkowniczką tego fotelika!

Gość gość
Ta baza to wygodna rzecz ale raczej nie niezbedna :) ale mysle ze warto jak kto s moze sobie pozwolic

Gość gość
moim zdaniem z baża lepszy.,. Sami nie dawno kupiliśmy fotelik Concorde Reverso Plus z bazą właśnie- od urodzenia do 23 kg. Wybrałam go właśnie dlatego, że ma isofix a po drugie to jedyny na rynku fotelik montowany tyłem do kierunku jazdy. . Polecam

Gość gość
jak dla mnie tylko fotelik z bazą i nawet nie chodzi mi tu o bezpieczeństwo, tylko o wygodę, wpinanie na pasy zajmuje mi bardzo dużo czasu ;/. U nas w aucie nie ma isofix'u, więc bałam się, że nic takiego nie znajdziemy ale na szczęście bazę do Cloud Q Cybexa można zamontować na pasy. Poza tym bardzo fajny fotelik. Może kogoś zainteresuje recenzja ( http://babskasprawa.pl/wozki-i-inne-gadzety/cybex-cloud-q-0-13/).