Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takanijaka

98%mężów zdradza

Polecane posty

Gość heheheh,obudziły się.....
do czizas....brednie dla Ciebie może.....ja nie wchodze z butami do czyjegoś życia. Większość ludzi na świecie tak żyje tylko o tym się nie mówi....bo religia,bo rodzina, itd itp. Ale prawda niestety jest taka i już . Jeżeli kochasz i nie zdradzasz To wielki szacun dla Ciebie,oczywiście nie masz żadnych ciągot ? rozumiem też ze nie walisz konia bo to grzech i jak tak w ogóle można...

Gość kobietaXXX
żal mi was. I współczuje wam życia w kłamstwie i ciągłym strachu. Tak żyjąc nie można być szczęśliwym

Jeżeli kochasz i nie zdradzasz To wielki szacun dla Ciebie,oczywiście nie masz żadnych ciągot ? rozumiem też ze nie walisz konia bo to grzech i jak tak w ogóle można... :) z waleniem konia mialabym problem jezeli decydujesz sie na zycie u boku drugiej osoby to raczej z milosci a z tego co wiem milosc nie polega na krzywdzeniu (o ile nie jest patologiczna) i odbiera potrzebe przelecenia wszystkiego co sie rusza

Czizas - nie "walisz konia", prawda????? Jeśli jest inaczej, doniosę do Towarzystwa Przyjaciół Koni!!!

wolalabm byc sama niz byc w zwiazku w ktorym moj facet nie moglby dostawac tego czego potrzebuje, nie zestrachu przed zdrada ale przed tym ze bylby nieszczesliwy. dobrze wam tak zdradzane idiotki, moze sie w koncu nauczycie na czym polegfa prawdziwy zwiazek w ktorym nie tylko sie bierze ale tez sie daje

Gość ahahahhahhhahah
bede zdradzac,kobieta-taaa,moze fiut i ok,ale to pewnie zwykla dziwka jest,ktora ma zone ,a jednoczesnie rozdaje hooja na prawo i lewo,a potem i tak do zony wroci:(:(masakra,faceci to kurvy!!!!!!!!!!!! Kobietaxxxx-masz racje,ale prawda jest taka,ze KAZDY facet da dupy:(:(,predzej lub pozniej:(:(,jesli sie wypiera-to albo klamie,albo nie mail okazj)(:(:(

Gość moj nawet sam sie
nie zadowala bo mowi ze nie ma takiej potrzeby bo niby po co jak moze to zrobic ze mna i mowcie co chcecie, ale ja mu wierze, kiedys jak mniej sie kochalismy czasem to robil i nie mial oporow zeby o tym mowic, a teraz kochamy sie czesto i juz go nawet do tego nie ciagnie - poki co :)

brum jak będziesz kablować, to stracisz następny nick:P

swoją drogą.. próbowałaś wpisać hasło" nienawidzę ike" ? może to te?:P

Brum jestem pewna ze jestes honorowa czlonkinia tegoz towarzystwa :D

Gość ahahahhahhhahah
moj nawet sam---??????????????zazdroscze Ci.......,.jesli to prawda co piszesz oczywiscie,ale watpie:(

Gość dręczy mnie.....
Kurwa jak można później normalnie dotykać swojej kobiety, okazywać jej uczucie to jest fałszywe :/ ciekawe czy poglądy by się wam zmieniły jak byście się dowiedzieli ze żonka puszcza się raz an tydz. dla wspólnego dobra :/ żal mi Was chcecie pukać co tydzień inna czy tam częściej to nie wiążcie się z nikim, co kurwa prać, gotować, sprzątać się nie chce??

Gość Bede zdradzac,kobieta
A mnie podniecaja faceci ktorzy zdradzaja,chyba jestem .... Oczywiscie zabolalo by mnie to,gdybym sie dowiedziala.Ale poszlabym tez chetnie na taki uklad,jak spelnienie faceta marzenia dwie kobiety i on,ale z kompromisem oczywiscie,czyli za jakis czas,on kolega i ja;-) Jezu ale jestem zboczona;-)

a tak na poważnie brum? to co z tą potrzebą ?

Powtórzę tu: Zrób coś!!!! Ty możesz wszystko!!!! W temacie powrotu "brum". :)

Gość moj nawet sam sie
dlaczego watpisz? gdyby to robil to by mi bez skrepowania powiedzial ja nie mam nic przeciwko - tym bardzie, ze kiedys to robil i o tym rozmawialismy, teraz mamy wiecej czasu dla siebie, wiec i czesciej mozemy sie kochac

brum prawda jest taka, że kafe nie ma systemu przypominania hasła jeśli je zapomniałaś to raczej po ptokach jedyna szansa to skupić się i sobie przypomnieć

Ten % świadczy niestety też źle o tym samym procencie żon :classic_cool:

Gość moj nawet sam sie
osobiscie to juz bardziej zastanawialabym sie czy mnie zdradza niz sam sie zaspokaja - bo jesli chodzi o zdrade to nigdy nie mozna byc w 100% pewna ;)

brum przecież nie wpisałaś ciągu przypadkowych literek chyba, że wpisałaś :D

Właśnie tak zrobiłam a dla pewności były i cyfry. :(

brum spróbuj mailowo napisać tu info@kafeteria.pl na tego maila składa się dyspozycje dotyczące zamknięcia konta, więc jest nikła szansa, że w sprawie zmiany hasła coś ci odpowiedzą