Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aureliaaa

...DZIWNA SPRAWA...

Polecane posty

Gość aureliaaa

Wczoraj mialam dosc dziwna sytuacjie mianowicie po stosunku poszlam odrazu do lazienki i cala sperma wyplynela ze mnie byla ona zabarwiona dosc mocno krwia a nie biala jak powinna byc... nie wiem skad ta krew i od czego... Pozniej gdy sie kochalismy tego samego dnia juz nic nie bylo, wszystko bylo ok. Jestem 6 dni przed okresem wiec watpie zeby mi sie juz okres rozkrecal bo nigdy tak nie mam. Pomyslalam ze moze partner mnie jakos urazil podczas stosunku ale to tez niebardzo mnie przekonuje. Czy ktoras z was spotkala sie kiedys z czyms takim??

Gość to typowe objawy
pękniecia zylaków pochwy,idz do lekarza

Gość aureliaaa
nie sadze

Gość aureliaaa
seks analny mnie nie dotyczy

Gość aureliaaa
myszka83 - wlasnie tez tak pomyslalam ale to nie 1 raz wiec tak nagle? pozniej juz bylo ok, sama nie wiem...

Gość ja tak miałam
dokładnie to samo i to jeszcze zdarzało sie to nie po kazdym stosunku, czasem mijało nawet na 2-3 miesiące krwawienie jednorazowe, niezwiązane z cyklem okazalo się że miałąm małego polipa na szyjce, który mechanicznie uszkodzony krwawił Zbieg poł godzinny w klinice jednego dnia i po problemie:)

Seks analny to wstydliwa sprawa .....rozumiem, ze nie chcesz o tym pisac, ale na hemoroidy mozna kupic w aptece bez recepty kremy odpowiednie, oczywiscie najlepiej jak lekarz wypisze recepte, ale mozesz i bez recepty .... cos sie poradzi

Gość aureliaaa
poczytalam o tych polipach... moze to i to... no nic bede na kontroli lekarskiej to napomne o tym plamieniu. Dziekuje tym co probowali mi pomoc ;)

Gość na 100% masz
krwawiace zylaki pochwy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sysunia 999
zdarza się, że krwawienie może pochodzić z nadżerki