Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patusia331

Dziewczyny jestem w 7 tyg ciąży i zastanawiam się gdzie jest ajlepiej rodzic w k

Polecane posty

Potrzebuje opin na temat szpitali gdzie rodziłyście i napiszcie jak jest w Zeromskim czy rzeczywiscie jest dobra opieka i znieczulenie za darmo?

Gość Mama chłopca**
Polecam Ci MSWiA. To jest najlepszy szpital na świecie. Wszyscy bardzo mili, sympatyczni z poczuciem humoru, świetna opieka. Nawet jak bym miała jechac z końca świata rodzić to tylko tam!!

Gość mamo chlopca kto przyjmował
poród na Galla?

Gość Mama chłopca**
o matko nie pamiętam to było w 2009 r. Przez cały poród zajmowała się mna położna (taka ruda) nie pamiętam nazwiska, a jak sie juz zaczęło na dobre to przyszły jeszcze dwie pielęgniarki i lekarka ale tez nie pamietam jak się nazywała. A od czasu do czasu przychodzila salowa i wycierała mnie po twarzy mokrą szmatą :) ale to akurat mnie denerwowało :)

Gość Matka chłopca**
Miałam poród rodzinny i znieczulenie, za nic nie musialam płacić. Ale to było 1,5 roku temu więc lepiej dowiedzieć sie jak jest teraz. Możesz nawet pojechać i zobaczyć jak tam wygląda, położne oprowadzą Cie po oddziale.

Gość znieczulenie ejst za darmo
codziennie do 12 w południe można przyjść i pooglądać oddział, porozmawiać z położną. Poród rodzinny jest za darmo, ale można wpłacić (powinno się) 100 zl cegiełki na oddział.