Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karminowa Ona

Dziewczyny macie czerwone szminki?

Polecane posty

Gość karminowa Ona

Malujecie się nimi? mam ochotę sobie kupić, ale nie mam pojęcia jak będzie to wyglądać na moich ustach,nie mam szans wypróbować w drogerii bo mieszkam w małym mieście.Na jakie okazje pasuje taka pomadka? na codzień lekko? czy tylko na imprezę i od święta? tyle tego jest i avonie widziałam ładne, ale czy dobre? :( proszę o radę :)

Gość sesesese niezalogowana
ja mam taki błyszczyk(konstystencje ma prawie jak szminka) i jest ładny :) no duzo kobiet maluje sie tym na codzień :)

Gość karminowa Ona
Typ urody? ciemne włosy,oczy i karnacja :)

Gość CZERWONA POMADKA
JA MAM CIEMNE OCZY CIEMNE WŁOSY, CERĘ TROSZKĘ ŚNIADĄ I UŻYWAM -X-TREME LAST INTENSE RED MANHATAN KOLOR 45F UŻYWAM WTEDY GDY MAM NA TO OCHOTĘ, OCZYWIŚCIE DO CIUCHÓW ELEGANCKICH, NIGDY DO DRESÓW:) ZAWSZE JAK POMALUJĘ NIĄ USTA ODCISKAM JE JESZCZE NA CHUSTECZCE HIGIENICZNEJ, DAJE TO OFEKT NATURALNEJ, ELEGANCKIEJ CZERWIENI.

Gość czarne....../cc
ja mam taką mocno czerwoną wpadającą w bordo i super wygląda. typ urody mam taki jak ty, czarne włosy oczy i śniada cera

Gość załatw sobie
cera cerą,kolor włosów tez nie ważny.Ważne są ZĘBY.Muszą być bielutkie.Inne przy czerwieni wyglądają masakrycznie,żółte z nalotem od kawy,papierosów czy alkoholu.

Gość karminowa Ona
Kant o taki mi chodzi i chyba właśnie na dzień też już takie pasują :)

Gość CZERWONA POMADKA
TAK TO PRAWDA, ZĘBY MUSZA BYĆ BIELUTKIE I RÓWNE, CZERWONA POMADKA PRZYKUWA UWAGĘ DO UST

Gość karminowa Ona
Niestety nie mam białych ząbków :(

Gość kozibonk.......
wg mnie do trzeba miec ksztalne usta , no i ladne zeby . mi sie czerwona bardziej kojarzy na wieczor.....

Gość kozibonk.......
zeby nie musza byc super bial e ,ale zeby zolte nie byly!

Gość kozibonk.......
wg mnie to jednak gorzej wyglada jak ktos ma waskie usta i pomaluje sie czerwona szminka ,niz jak ktos ma pelne usta ale zoltawe zeby. jak masz waskie usta to daj sobie spokoj.

kup co ci szkodzi. ja kupilam wlasnie zeby wyprobowac. mam szminke i konturowke. nie jest to drogie bo kupialm z tych tanszych kolo 10 zl szminka i tyle samo kredka. tez mieszkam w malym miescie ale w drogerii byly testery takze to nie problem a i musisz miec biale zeby do czerwonej szminki, bo zolte nie ladnie wygladaja, wystarczy obejzec jakies zdjecia w internecie. jak nie masz bialych to wybiel polecam biala perle ;)

Gość karminowa Ona
Co to jest biała perła?

zel wybielajacy zeby. kupisz w aptece za okolo 50 zl. to sa takie nakladki ktore sie naklada na zeby wczesniej posmarowane tym zelem. trzyma sie kolo 30 min 2 razy dziennie ale pozniej mozna trzymac 2 godz nawet jak sie zeby przyzwyczaja i nayczysz sie przelykac sline bez polykania zelu. na poczatku to trudne ale po kilku razach banalne. zeby mam bielusienkie po tym a dopiero zuzylam 1 tubke (sa 2 w opak) zaczelam wybielanie w kwietniu i jeszcze mam biale, druga tubke zaczne uzywac w kwietniu tego roku naprawde polecam, bo skuteczne i tanie

Gość kozibonk.......
z tego co ja wiem ,to ''domowymi sposobami'' mozna tylko ''wybielic'' jezeli jest to spowodowane piciem duzej ilosci kawy czy wina itp. jak masz zolte szkliwo to zadna biala perla itp. ci nic nie da ,tylko wizyta u specjalisty. na przykladzie mojego znajmoego ,ktorzy duzo pali i pije kawy moge potweirdzic,ze soda daje duze efekty ,ale poodbno bardzo niszczy szkliwo........ ale dziala ;-) najlepeij to idz do sklepu poprobuj sobie szminek - zrob zdjecie i zobacz sama jak to wyglada .

Gość karminowa Ona
Baaa21 dziękuję Ci bardzo :) ale powiedz mi...ja miałam robioną jedynkę i mam na niej od spodu taką małą plamkę która trochę prześwituje :( plomba chyba tam jest.Sama nie wiem bo ta dawno było...czy to nie szkodzi? chciałam kupić paski wybielające ale pisało,, że nie nadają się na takie rzeczy bo tego miejsca nie wybieli :(

Gość kozibonk.......
''takie rzeczy'' wybielaja tylko NATURALNE szkliwo.

Gość karminowa Ona
Wiecie co? ja najpierw się wezmę za zęby, a potem za szminki.Zdrowe mam wszystkie tylko lata palenia (już nie palę) i picia kawy (piję nadal z mlekiem) zrobiły swoje.Na razie używam signal tej niebieskiej ale ona nie wybiela,tylko wizualnie.Po prostu muszę iść do dentysty i popytam o tę perłę :)

Gość karminowa Ona
kozibonk no właśnie... o to mi chodziło o to szkliwo

tak soda bardzo niszczy szkliwo. ale chyba warto wydac te 50 zl i sie przekona czy zadziala czy nie? ja wlasnie tak zrobilam bo tez nie wiedzialam czy po prostu mam takie szkliwo czy t od picia czarnej herbaty ktora uwielbiam. okazalao sie ze jednak to 2. bo wybielilo mi swietnie to zeby. i nie mam z nimi zadnych problemow. na poczatku wybielania wiadomo nadwrazliwosc ale szybko minela.

hehe pasty nie wybialaja nic :D nawet te ktore dentysci polecaja np elgydium polecila mi. wiec nie ma co. albo paski albo perla. ja wybralam na 1 ogien perle bo raz ze tansza dwa ze o paskach czytalam ze bola bardziej po nich zeby i wybielaja czasem nierowno. a co do tej plami. jesli to jest plomba czy cos takiego to podobno nie wybiela tego tak pisalo na ulotce

Gość karminowa Ona
Muszę iść do dentysty i popytać co i jak żeby nie wydawać kasy na darmo.Dzięki Beaaaaa

no wiesz dentysta moze ci odradzic perle bo oni polecaja to co oni robia czyli namowi cie na wybielanie w gabinecie (powie ze to bezpieczniejsze) albo polceni swoje specyfiki tak jak dentystka ktora polecalam mi marke elgydium ktora nic nie daje (potem zobaczylam ze ma taki plakat na drzwaiach) wiec wiesz oni chca zarobic i tyle. ale idz dowiedz sie co powie i sama przemysl czy naciagnac cie chce czy faktycznie doradza dobrze.

Gość kozibonk.......
hahahaha... no to niezla ci motywacje noszenie czerwonej szminki dalo!!! POWODZENIA!

Gość karminowa Ona
kozibonk ja wcześniej już chciałam kupić te paski wybielające tylko wyczytałam że o tych plombach :( Beaaa ja wiem że Oni naciągają ale myślę że jak pojde znajomej dentystki to mi poradzi coś :)

Gość gość
Na wieczor jak nie masz zoltych zębów z dziurami :D:D

Gość majawiciak
Czerwona szminka nie pasuje każdemu, a i jej odcieni jest sporo.. Ja od niedawna polubiłam sie z tym kolorem za sprawą pomadki Aqua Trend z Eveline. Kupiłam odcień nr 820, przygaszony karminowy kolorek. Okazał się strzałem w dziesiątkę, super wygląda na moich ustach, które pozostają nawilżone przez cały dzień :)