Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem nienormalna???

czy to normalne tez tak macie???

Polecane posty

mam faceta 2,5 roku i to wlasnie z nim planuje przyszlosc.. ale jak np ujrze i czasem calkiem przypadkiem gdzies w filmie albo w necie jak ostanio szukalam czegos i pojawil sie goly facet to cholernie mnie podnieca to ;/ tzn jak widze innego penisa;/ nigdy nie zdradzilam swojego faceta..ale podniecaja mnie inne penisy a wcale nie chce tego.. wczoraj nie moglam sie opanowac i znalazlam sesje z nagimi facetami i chyba z godzine siedzialam i ogladalam to... podniecam sie na ich widok az mi sie mokro robi czy to jest normalne;/???/ja mysle ze nie...

Doszło do tego, że zrobiłam dziurkę w ścianie i podglądam ojca w kąpieli. Jak pomyślę, że tym mnie tata zmajstrował to aż mi śluz w kapcie kapie :classic_cool:

pomozcie...podszywom dziekuje

może jesteś nimfomanką ? nie mam tak że jak widze fajnego faceta to mam mokre majtki :O

no ja tez nie chodzi mi o to ze jak jest nagi to owszem;/ i zle sie z tym czuje chcialabym zeby nie ruszalo mnie w ogole cos takiego;/

Ale ja nic nie mówiłam o majtkach Śluz mi cieknie po udach i albo wpływa do butów, albo kapie niczym katar z przewlekle przeziębionego nosa :classic_cool:

Gość kobieta999
Jak najbardziej normalne jest podniecanie się gołym mężczyzną. Też tak mam i nie ja jedna. Ale podniecanie się swoim ojcem jest chore. Chyba sobie żartujesz.

Podgladam przez dziurke ktora zrobilam i swojego tate i swojego brata starszego, ktory na dodatek jak jest sam w wannie, to robi sobie reak dobrze

Gość kobieta999
Podniecanie się swoim ojcem i bratem jest chore! Rozumiem podniecać się dziadkiem, bo swojego też podglądam ale ojciec i brat? Bleee

Gość oioioi
ja uwazam ze jestes normalna.Ogladanie zdjec to nie zdrada

Gość aronim
pójdziesz do piekła

Gość xxl-men
Moja kolezanka z pracy jest mezatka ale zez ogloda chetnie inne penisy. To normalne.

pewno że normalne Tylko nigdy nie powiem mojemu facetowi o tym, bo po co ma się denerwować lub uważać mnie na zboczoną

Gość eksperymentator
ZBOCZONĄ?

Gość MLECZYL
NIE JESTESCIE ANI CHORE ANI ZBOCZONE,TYLKO MACIE WIEKSZY POPED SEKSUALNY. TE KOBIETY CO ICH TO NIE RAJCUJE POWINNY SIE ZASTANAWIAC CZY Z NIMI JEST WSZYSTKO OK. JA JUZ NIE JESTEM MLODZIKIEM A JAK WIDZE W PRZYMIRZALNI KOBIETE JAK SIE ROZBIERA TO CHETNIE BYM TAM DONIEJ WSKOCZYL. WIEC Z WAMI WSZYSTKO DOBRZE. PODNIECAJCIE SIE KIEDY TYLKO MACIE OKAZJE..