Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onamamdosycc

Ludzie UMIERAM .....

Polecane posty

Gość onamamdosycc

od wczoraj tak strasznie boli mnie gardło ze gdy połykam sline to łzy mi sie cisną do oczu. Jest całe opuchniete a ten dzyndzelek po srodku 5x wiekszy i dłuzszy :( cala noc nie spalam bo nie moge przelykac sliny , o jedzeniu moge juz całkowicie zapomniec. dzis bylam u lekarza dostalam antybiotyk w ktorym jest 6 tabletek i byl drogi czyli znaczy ze skuteczny... wzielam pierwsza tabletke, mam orofar max nie pomaga nic, pije goraca herbat z sokiem malinowym i cytryną i tez nic :( mecze sie strasznie a wiadomo ze natybiotyk odrazu nie zadziała:( mam brac po 1x dziennie. juz nie daje rady 😭 nawet spac nie moge bo sline trzeba przyłykac co chwile...

Gość karbownica extermalna
no i ?

Gość Nie kumam takiego zachowania
angina jak nic,jutro już powinno być lepiej.Odstaw tylko cytrynę,bo wysusza gardło,podrażnia a to nie wskazane przy anginie.

Gość kigga
campari - wszyscy piją gorące napoje typu herbata z cytryną kiedy są chorzy, jak sięgnę pamięcią od zawsze i wszędzie.

Gość kigga
przy anginie super działają lody - niska temperatura zabija zarazki i znieczula. mnie pomogło błyskawicznie, zeżarłam 2 pudła lodów.

Gość napisz dobry dpbry
anginka :(

Gość onamamdosycc
angina angina ...nawet lekarz to stwierdził nie jadłam nic od wczorajszego obiadu.... nieraz bolało mnie bardzo gardło ale TAK to jeszcze nigdy :(

kigga ZGADZAM SIĘ GDY SĄ CHORZY ALE NIE NA BOLĄCE GARDŁO NIE PIJE SIĘ WTEDY GORĄCYCH NAPOJÓW DZIWIĘ SIĘ ŻE NIE WIESZ O TYM

tez kiedys mialam angine ropna , lezalam w szpitalu 2 tygodnie pod kroplowka, nie moglam przelykac sliny, kazałam mamie kupic mi loda wodnego i za 2 dni wyszlam ze szpitala... oczywiscie pielegniarki nic o tym nie wiedzialy, wszystko mi przeszło jak reka odjał.

wiem , ze to brzmi dosyc dziwnie, nie powinno sie jesc lodów jesli ma sie anginę , ale mi pomogło , ulga wielka!!!

Gość rdygfh
jak bylam mala ciagle chorowalam na anginy. i lekarz kazal mi jesc lody. i zawsze pomagalo. i nawet lubilam na to chorowac :) mniam mniam :)