Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka kobieta jak rakieta

czy wasi mezowie dzwonia do was w ciagu dnia?

Polecane posty

Czy wasi mezowie dzwonia do was wogole? moj maz nie dzwoni do mnie wogole,bo jak mowi nie ma w zwyczaju dzwonic do ludzi,nie lubi. nie wysyla tez smsow,takze jak sie nie widzimy to nie rozmawiamy przez telefon.Jak gdzies wyjezdzam w ciagu dnia to tez nie zadzwoni.Czesto jest mi przykro bo do kolezanek faceci zaraz dzwonia jak traca je z oczu a moj telefon zawsze milczy.I czuje sie malo kochana przez to czy slusznie? macie podobnie moze?

Gość Eleeene
tak.Zawsze choc na sekunde :-)

a moj wlasnie nawet na chwile nie dzwoni i zastanawia mnie czy to dlatego ze nie teskni i zapomina o mnie w ciagu dnia,chyba to nie do konca normalne jest

Gość do mojego koleg w pracy
żona wydzwania non stop już mamy wszyscy dosyc tego babsztyla

Gość napisz jej ze
moj nie dzwoni i nie czuje sie przez to niekochana, kiedys sie o to awanturowalam ale po porstu wyjasnil mi ze taki jest, telelfon dla niego nie sitnieje, wiem ze z innymi ludzmi tez malo rozmawia przez tel. Musi na naprawde dlgu owyjechac zeby dzwonic. Taki typ. Sms pisze tak ze dwa razy w tyg.

Gość a ja bym sie zamieniła
z Tobą autorko, bo mój dzwoni przy sniadaniu jak idzie do wc, przy lunchu, jak ma wolna chwilę, jak szef go wkurzy, jak mu się nudzi i jak coś potrzebuje albo i nie... czasem mam dosyć...

nie i ja też nie dzwonię, bo po co? pogadać można swobodnie po pracy :D a po co koleżanki mają wysłuchiwać prywatnych rozmów? no chyba, że coś pilnego...

a moj to smsow tez nie wysyla,wogole,ostatnio to dostalam od niego chyba za czasowe jak o mnie zabiegal... :(

Gość Eleeene
moze jest takim typem , jakiego inne panie przedstawiaja. Skoro one nie widza problemu, wiec nie martw sie :-)

Gość a ja tam nie wiem
no wlasnie, moj tez nie widzi w tym problemu, ze nie dzwoni i malo co pisze. ja sie czepiam o to, i poprawa jest chwilowo wiec jak widac trzeba sie przyzwyczaic. :P

Gość a mój kochanek pisze
ok 60 smsów dziennie do mnie do żony raczej nie pisze bo nie ma kiedy ;)

Gość jak idziesz
mój nie wysyła nigdy sms-ów, ale dzwoni do mnie kilka razy w ciągu dnia żeby dowiedzieć się co u mnie. pracuje po 12 godzin dziennie więc trochę mu się tęskni, a że ma darmowe rozmowy do mnie to korzysta :)

Gość dfpoiouytzzz
moi rodzice po 27 latach małżeństwa dzwonią do siebie codziennie, jak któreś jest w pracy. Ale sama chyba rozumiesz, że każdy z nas jest inny. Jeśli chcesz, by do ciebie dzwonił, to sama może zacznij wprowadzać taką nową świecką tradycję. facet podłapie i wszyscy będą zadowoleni.

Gość chyba bym się wściekła
gdyby mój wydzwaniał mi w pracy.

mój mąż do mnie też nie dzwoni czasem się zdarza było mi swego czasu bardzo przykro bo znowu do mojej koleżanki dzwoni ale oni mają taki układ że on jej puszcza sygnała a ona do niego oddzwania bo ona ma darmowe

Gość ludmiła z wysp
ja bym mu koorwa dała do koleżanki campari jak to znosisz to ja nie wiem:O ja bym zajebała ;)i męża i koleżanke,koorwa darmowe:P

Gość ludmiła z wysp
jasne ,że dzwonimy do siebie,wymieniamy się listą zakupów i nakręcamy na seks:P:D

ludmiła z wysp oj sory zle napisałam chodziło mi o to że mąż koleżanki dzwoni do niej a nie mój mąż hahaha teraz czytam co ja napisałam nie mój mąż !!!!

Gość ludmiła z wysp
campari :D:D:D:D gotsaj dank:) bo myślałam ,że coś z Tobą nie teges;) miłego dnia :)

campari też myślałam, że jakaś nienormalna jesteś więc wolałam się nie wypowiadać na temat tej twojej wypowiedzi. Dobrze, że się wyjaśniło haha

Gość mój też nie dzwoni
chyba że jakieś pilne sprawy wcale nie czuję się z tego powodu mniej kochana czy odrzucona :) W domu po pracy mamy czas dla siebie, na nasze intymne rozmowy, uśmiechy , przytulanki itp. Wiele osób (szczególnie mężczyzn) nie ma podzielnej uwagi i jeśli ich praca wymaga skupienia, to się na niej po prostu skupiają. nie ma to żadnego związku z tym czy on Cie kocha mniej czy bardziej :) Poza tym należałoby docenić dojrzałą postawę :) i samej wziąć przykład - konsekwentne odzielanie pracy od życia prywatnego - co bardzo służy zdrowiu psychicznemu i emocjonalnemu :) Polecam

Gość Miło jest usłyszeć kochany
głos w czasie pracy. To bardzo poprawia kondycję psychiczną.