Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MłodaMamusiaaa

Młode mamusie :)

Polecane posty

Gość aguŚćka;)
ja też mam 23 lata i jestem mamą już prawie 11 miesięcznego Kubusia !!!

Gość do oliwkowa mamusia
dlugo wyczekiwna i planowana to o d kiedy jak planowlas jak mials 15 lat??? bnubhahahahhahahahaa

napiszcie mi jak sobie radzicie z takimi codziennymi problemami, pieniądze, nauka, praca, związek...

Ja do szkoły nie chodzę bo w tamtym roku skończyłam naukę. moze za rok , dwa pojdę kształcić się dalej :P Na razie zarabia na nas tatuś malutkiej :) A w związku jak w związku. Czasem kolorowo a czasem beznadziejnie :) Chcialabym isc do pracy ale nie chce sie rozstawac z mała :P

Gość Koko-szanel
ja pierdole, wczesniej juz sie nie dało...?

Gość nieebo piekielkoo
i wyszło szydło z worka!! teraz przynajmniej wiadomo czemu niezalezna jest taka glupia bo nic w zyciu nie osiagnela i na kafeteri wyladowuje swoje frustracje zakladajac beznadziejne topiki o innych ani szkoly ani pracy i na garnuszku faceta wpadka w mlodym wieku kurfa wiedzialam ze to jakis matol i patoligia buhahahah

Do KOKO-SZANEL Mysle ze to jest kazdego indywiduana sprawa kiedy zaplanuje dziecko DO NIEBO PIEKIELKOO Dlaczego uwazasz ze nic w zyciu nie osiagnelam?? Wyprowadze Cie z bledu, dziecko bylo zaplanowane Ahaa a co do tematu jezeli chodzi CI o watek JAGODA cos tam to wybacz ale nie ja go zakladalam. Tylko kuzynka i nie wiem jak mam go usunac . Nie bawie sie w takie gllupie zarty i nawet nie wiem kto to jest

ona wpisala drugi login na moja poczte i teraz raz ustawiami sie ten login raz ten. wie ktos jak usunac temat??

Gość mloda cipaaaa
tytul powinien być, nie młoda mam tylko młoda dupa,

Gość Aleksandretta
Ja pierdolę. A już miałam nadzieję że polki zmądrzały.

zmądrzały zmądrzały, dlatego płodzą dzieci, póki młode i zdrowe. A nie chyrlawe i zgorzkniałe :-p

Gość gośka co ma ktośka
kolma,dziewczyny ci opisaly na tamtym topiku, dalej nie rozumiesz?

Gość ryba////ryba
http://allegro.pl/sprzedam-akwarium-z-calym-w yposarzeniem-i1407795822.html to moze być twój złoty strzał-zobacz-taka okazja sie nie trafia......zapytaj o cenę-będziesz w szoku. Jeżeli jesteś pasjonatem to coś dla Ciebie

A co do kasy, pracy ,szkoły :P Do szkoły nie chodzę Narzeczony pracuje Prace planuje podjąć, ale nie potrafie sie z córunią rozstać ;( Wolny czas? Albo u mamy, albo na necie, albo zabawa z małą :)

Gość zona ma byc porzadnaaaa
ta, narzeczony pracuje, zostają samotnymi matkami, bo kto szmatłastwo chcialby mieć za zonę.

Gość miszekkkk
wspolczuje wam ja ma 20 lat i ciesze sie zyciem ') a nie bawie w dom nie pisze tego zlosliwie ale ja sobie nie wyobrazam w tak mlodym wieku miec dzecko nie oszukujmy sie ale w tych czasach to jest porazka i rezygnacja z mlodosci

Gość Aleksandretta
gdybym była facetem to wkurwiłabym się gdybym miała taką żonkę co to siedzi w domu i nic nie robi a ja muszę zapierdalać:/