Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawa warszawa

ile macie za godziny w pracy?

Polecane posty

Gość warszawa warszawa

Zgroza zeby w stolicy byly tak chujne zarobki!Ile macie za godzine w wawie?

Gość powiem ci ze......
miesięcznie 1700 zl do reki dno i żenada :O

Gość notaktak
10 zl/brutto, mój facet 14zł/netto

Gość w łódzkim.....
Wykształcenie zawodowe 16 zł na godzinę netto

Gość powiem ci ze......
w wawie a nie w łodzkim swoją drogą nie wiem skad niektorzy mają kase na te wszystkie kabriolety ,domy w konstancinie i ciuchy diora :O

Gość warszawa warszawa
Moj facet netto zarabia 1550zl, ja mam wiecej 15zl za godzine, ale musialam dlugo przebierac.To jest chore, zeby tak zarabiac w stolicy, powiem wam, ze ludzie w mniejszy miastach zarabiaja teraz wiecej.

Gość powiem ci ze......
a dziwisz sie ? Przez lata przyjedzalo pelno ludu ,przyjmowali najgorsze stawki 1200-1500 zł i rynek sie popsuł :O to samo się robi we wroclawiu

Gość ramramrma
7,86 brutto :classic_cool:

Gość warszawa warszawa
7,86 brutto?I robisz za takie grosze??Co to za praca jesli moge wiedziec?Ja zmienialam prace non stop az znalazlam w miare dobrze platna, nigdy nie bede zapierdalala za marne grosze i jeszcze pracodawcy mieli wielkie wymagania!

Gość bydgoszcz
Zatrudniłem się w obecnej firmie za 7 zł/h brutto. Po roku czasu mam 15 zł/h + premia + ewentualne nadgodziny. Podstawy wychodzi około 1900 na rękę, jak są nadgodziny to 2500-3000 zł.

Gość ramramrma
praca na produkcji, a pracuję tam, bo jakos trzeba zarobic na studia ;)

Gość warszawa warszawa
Nie chce Ciebie obrazac ale jak mozna robic za takie marne grosze?Ja za 10netto nie poszlam pracowac.Teraz mam 3.200 czasami wiecej, mam zamiar odkladac i otworzyc wlasny interes, bo inaczej to sie tylko garba dorobimy z moim facetem.

Gość hmmmm......
miesiecznie mam 2500 netto.

Gość gdfghdsh
Ja pracuję na umowę-zlecenie i przyjmuję oferty min. 45zł/h w Poznaniu. Pracuję jako hostessa wieczorami i w weekendy i wychodzi mi ok. 4200 zł. Byłoby więcej, ale studiuję dziennie ciężki kierunek i nie mam aż tyle czasu. Gdybym mieszkała we Warszawie przyjmowałabym oferty od 70-80zł. Nie chcę nic mówić, ale sami się godzicie na pracowanie za grosze. Gdyby każdy człowiek miał godność i odwagę, aby odmówić pracy za gorsze, to pracodawcy sami musieliby ustalić o wiele wyższe stawki. Ale po co, skoro Polak i tak weźmie byle co i cieszy się, że może pracować po 12h dziennie, 6 dni w tygodniu za 1200 zł brutto ;).

Gość Ktos w WAWY
No ja nie mam stawki na godzinę tylko miesięczną. Przy miesiącu 160h wychodzi 26,56PLN na godzinę na rękę. 4250 miesięcznie. Chciałbym mieć 2 razy tyle :(

Gość warszawa warszawa
hostessy zawsze zarabialy wiecej i nadal zarabiaja, pokazywanie swojego ciala zawsze bylo dobrze platne:classic_cool: Dla mnie ta praca odpada, nie lubie pokazywac swojego tylka obcym facetom:classic_cool:. 4.250 to juz cos.Ja czasami wyciagne 4tys, chcialabym zeby moj facet tez znalazl podobnie platna prace, ale jest bardzo ciezko w jego zawodzie.

Gość ramramrma
Marne gorsze, ale mi wystarcza ;). Miszkam w małym mieście, gdzie cięzko znaleźć jakąkolwiek pracę. Biorę na rękę 1000 zł, 500 idzie na studia, a reszta jest dla mnie (wliczając w to dojazdy itd).

Gość Cing Ciang Ciong
7000 netto w zlotowkach, na zycie idzie 2500, 2500 oszczedzam, 2000 trace na cokolwiek :D