Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie zadanie

warszawa zapopane

Polecane posty

Gość mam takie zadanie

Proszę Was o pomoc mam do zrobienia zadanie z hotelarstwa, obliczyć koszt przyjazdu pociągiem lub autobusem z Warszawy do Zakopanego, i powrót, oraz wszystkie koszta w hotelu(wyżywienie, rozrywka, nocleg) na 7dni.dla 4osobowej rodziny BŁAGAM POMÓŻCIE

Gość inspi
Co w tym trudnego bo nie rozumiem.

Gość york old
co za głupia kretynka, nie do wiary...

Gość mam takie zadanie
Nigdy nie byłam w Zakopanem. To jest na Węgrzech?

Gość mam takie zadanie
prosiłam i pomoc a nie o podszywanie sie, wiem że to zadanie nie jest trudne tylko jakie mogą być ceny pociągu z Warszawy do Zakopanego dla 4osób, ile może kosztować 7dniowy pobyt w hotelu w Zakopanem, nigdy nie byłam z Zakopanem choć mam nie daleko bardzo was proszę o pomoc. Pociągami nie jeżdże wiec nie wiem w hotelach nie bywam więc też nie wiem

Gość jolkajolkatadziewczyna
o kuźwa to pewnie provo bo takiego jełopa dawno nie spotkałam, wejdż na wyszukiwarkę połaczeń pkp, tam są ceny biletów, koszty hotelu znajdź na stronie hoteli, trudne?

Gość DDDom
Ja z Radomia do Zakopanego pociągiem placilam za bilet 30zl wiec z Warszawy niewiele drozej ale autobusem to nie wiem a nocleg moze ksoztowac dla jednej osoby i 100zł i 20zł tak samo wyzywienie zalezy gdzie sie ktos zatrzyma wiec mozesz sobie powymyslac co chcesz, bo kazda cena bedzie zgodna z prawda.

Gość DDDom
a ja mam ulgowy bilet wiec dla dzieci tak tez by moglo kosztowac nie wiem ile normalny bez ulg jeździlam zawsze na tydzien w dwie osoby i wydawalismy okolo 2000 ale nie mieszkalismy w hotelu. Tylko na kwaterach prywatnych za 45 zł.

Koszt przejazdu: Przykładowo 18.01. o godz. 00.25 wyjazd, na miejscu są 19.01. o 10.26 2 dorosłych i 2 dzieci (np.12 i 14lat). Powrót 26.01. o 17.12, czyli w Warszawie 27.01. o 04.08 Dorośli - 40,60x2 Dzieci - 38,18x2 Cały wyjazd - 157,56zł w jedną stronę, czyli 315,12zł w obie. Pociąg bezpośredni. Cena podstawowa biletu - 60,60zł. Dzieci mają po 37% zniżki, a dorośli za przejazd rodzinny po 33%, co daje powyższe kwoty.

Gość tez tam chodze od ponad roku
kurde przeciez to prowo, chyba kazdy potrafi uzywac google