Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mercy^

Pomóżcie mi dokonac wyboru ;!

Polecane posty

Jestem w klasie 1 LO na profilu biol-chem i od zawsze mówiłam wszem i wobec , że chcę byc weterynarzem. Z biologią mimo nawału materiału radzę sobię bez problemu bo ją uwielbiam ,chemię rozszerzam bo muszę i tu jest problem. Chodzilam do tej szkoły od gimnazjum , uczyła nas świetna nauczycielka od chemii a teraz przyszła za nią jakaś dwudziestolatka , która sama gubi się w swoich myślach. Potrafi wrzeszczec na osobę , której nie ma akurat w szkole , albo pisze cos na tablicy , maże i pisze jeszcze raz to samo! Zadania ''z gwiazdką'' które zadała nam do domu na rozszerzonej chemii sama potem nie umiała zrobic !!! Przez nią ani ja , ani reszta klasy profilowanej nie umiemy nic a nad nami widmo matury! Nawet jesli dyrektorka wkońcu zauważy problem (na który juz zwracaiśmy uwagę - bez echa) i zmieni nauczycielkę , to wszyscy jesteśmy rok w plecy. Więc uważam za dobrą decycję zmienienie sobie profilu na humanistyczny. Wiem , ze tam sobie poradzę. Jeśli chodzi o j.polski to gimnazjum skończyłam z ''5'' i wieloma nagrodami za moją poezję. Z historii mamy żyletę , że szok. Ale z histori zawsze bylam świetna i jak u niej mam ''5'' to u każdego ;) NO I MOJE PYTANIE DO WAS - jakie znacie zawody po profilu humanstycznym? Nie mam na siebie pomysłu :(

Gość monicqua
pedagogika. polecam jeśli ktoś lubi dzieci :)

Gość radio 1
dziecko, zalatw sobie korki z chemii u jakiejs emerytowanej babci, bo po humanistycznej klasie to ty zostaniesz co najwyzej pania przedszkolanka.

Gość monicqua
radio 1 a co masz do pani przeszkolanki ? ja nią byłam przez dłuższy okres i jestem zadowolona, teraz zakładam swój prywatny żłobek.

Gość kurnabelek
najlepiej wszystko na nauczyciela zwalić. do książek kurwa jego mac!

Zgadzam sie z przedmówczynia (przedpiszynią?) załatw korki, może w kilka osób nawet. Nie zmieniaj profilu. Jesli zawsze chciałas zostać weterynarzem to nim badz, nie rezygnuj z marzen! Skonczylam studia humanistyczne (historie) i powiem Ci, ze pracy to po tym nie ma. Musiałam sie przebranzowic i teraz pracuję w finansach.