Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siemasiema

cienkie włosy, pomocy !

Polecane posty

Gość siemasiema

witam, moim problemem od zawsze są moje cienkie, płaskie włosy. przeważnie spinam je jakoś, bo "nie nadają się" no noszenia ich rozpuszczonych ze względu na ich skąpą ilość :( obecnie mam je do ramion, ale teraz coraz bardziej przekonuję się do tego, żeby je ściąć na bardzo krótko i tu proszę o radę, jaka fryzura według was najbardziej by do mnie pasowała? mam ciemne włosy, okrągłą twarz, duże ciemne oczy, drobny nos, jestem dość szczupła mam 165cm wzrostu.

Gość Karinka.''
Wiesz mam podobny problem, ale ja ma blond włosy...i uzywam pianke niwea 4 do kręconych włosów ( co prawda ja mam proste) ale ta pianka jest extra i działa mam włosy troche powyzej ramiom...

Gość siemasiema
też mam z natury proste włosy i to mnie w nim także doprowadza do szału, kręcone wyglądają lepiej, ale taka fryzura utrzymuje mi się może z 30min, nawet jeżeli nawale tonę lakieru, dlatego chcę je ściąć

Gość nepheutes
jeśli ma sie cienkie i rzadkie włosy od urodzenia, to możliwe że takie geny, ale przyczyny mogą byc inne. są takie apteki w których co jakiś czas są bezpłatne badanie włosów i skóry głowy. ja mam coraz słabsze włosy , cieńkie i delikatne, a okazało sie ze przez to ze nadmiernie mi sie przetłuszczają i wtedy zatykają się pory i wokół cebulek co jest przyczyną że włosy nie wyrastają wpełni grube i mocne. ta pani polecia mi glinke zieloną taką maseczkę, uzywam jej ale nie widze by się mniej przetłuszczały, ale po jakimś czasie mam wrażenie że w pewnych miejscach zaczęły mi nowe włosy wyrastac.