Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atyduj

czy faceci lubią dominować w łóżku?

Polecane posty

:) bo generalnie ogólne teorie i założenia praktyczne, są takie że lubią. skąd więc potem pretensje że co druga kobieta to drewno?

Gość a co to znaczy???
że co robią?

Aha :classic_cool: Czyli nie potrafisz tego zdefiniować ani nawet ogólnie nakreślić o co Ci dokładnie chodzi. 🖐️

takich rzeczy nie można tak zdefiniowac ogólnie i książkowo... hmmm.... np. dyktowanie zasad i reguł gry, większe zaangażowanie, wolą być dawcami niż biorcami itp. ....

ok faktycznie dominacja kojarzy się już z czyms powiedzmy ostrzejszym niz przejmowanie inicjatywy

Lubie byc uległa, ale to nie znaczy że sie kłade, rozkładam nogi, zamykam oczy i ewentualnie sapię, nie ruszając się. Bo to właśnie ma na mysli facet mówiąc "drewno". W cale sie ie dziwie facetom, że nie lubia takich drewnianych królewien. Czy któraś z pań chciałaby faceta, który się tylko kładzie i każe sie ujeżdżać nie dając nic od siebie?

Gość wspomnienia mój ma raz na tydz
faceci nie maja kondycji dlatego lenie chca aby kobieta wszystko robiła:)

no jasne:) ja osobiście nie wyobrażam sobie nawet jak można być takim totalnym drewnem.... bo na mój gust nie da się nie reagować na działania swojego partnera:)

mklara Właśnie tak! Dobrze powiedziane. Dominacja zakłada dysponowanie, rządzenie drugą osobą i nie ma tam miejsca na leżenie jak kłoda, ale wypełnianie poleceń, poddawanie się woli. Rzadko kiedy, mężczyzna ma taką wolę, aby kobieta cały czas, za każdym razem leżała jak kłoda.

faktycznie ta dominacja poplątała się z przejmowaniem inicjatywy:) w takim razie chodzi o przejmowanie inicjatywy. ale przy tym nie ma mowy o tym ze facet się biedny męczy i trudzi a kobieta lezy i czeka co teraz bedzie...

Gość Dominujacy24
Szukam rasowej, uległej suki z warszawy. Jeśli jesteś zainteresowana pisz na : swiatnieistnieje@wp.pl . Pozdrawiam

Gość jhkuykiuyoik
Z doświadczenia wiem, że facet woli jak kobieta się wszystkim zajmuje.