Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efaa2++

jak odaleźć swój styl?

Polecane posty

Gość efaa2++

wśród dziewczyn na uczelni czuję się jak brzydal, choć obiektywnie wiem, że jestem ładną dziewczyną (jakkolwiek nie skromnie by to zabrzmiało). Czuję, że nie potrafię się umalować, że nie potrafię się ubrać :( Mam wrażenie jakby każda dziewczyna była ładniejsza ode mnie a siebie porównuję do tych szarych myszek... Jak zmienić swój styl, skąd czerpać inspiracje (i nie wydać kilkuset złotych miesięcznie na kosmetyki i ciuchy...)

Gość atramika
up??

nie czujesz tego? nie słyszysz co Ci coś tam w środku podpowiada - o to jest fajne- kupujesz to Ci sie podoba i nie myslisz co powiedza inni proste :)

Gość od piosenkarek
no co..

Gość atramika
no właśnie nie czuję :( Jak już coś kupię to potem do niczego mi nie pasuję, nie potrafię dobrać dodatków, maluję się tak samo do szkoły jak i na powiedzmy wesele (dodaję tylko cień), to po prostu już mój facet lepiej się czasem ubiera

wystarczy ze wejdziesz na pierwsza lepsza strone interentowa z gwiazdami i zobaczysz czyj styl ci sie podoba:) i wtedy sie inspiruj:) nie stac cie?? sa lumpeksy, gdzie calkiem taniomozna kupic fajne ubrania;) allegro itd, jest wiele wyprzedazy

Gość atramika
no właśnie na allegro często kupuję, ale na tych dziewczynach nawet głupi sweterek wygląda super :(

Gość atramika
up

Gość atramika
up