Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sliczna i chyba wolna

Tak wygląda piękna kobieta , uczcie się od niej :)

Polecane posty

Gość alerfrfr
ja moze tak piekna nie jestem ale jestem atrakcyjna.. A Ty autorze mozesz sobie o takiej pomarzyc..Nawet o takiej przecietnej mozesz sobie pomarzyc...BO pewnie sam masz metr70 wzrostu i tradzik....Plus chude łapy:)

Gość staszek nie pitol
śliczna :)

Gość do autora tematu
"Tak wygląda piękna kobieta , uczcie się od niej " Ale czego mamy sie nauczyc???? ..... URODY?

oczywiscie ,ze zazdrosna :D:D:D kazdą kobiete az w kroku sciska, ze inna moze byc piekna :D

Gość do tego lub tej wyzej
"kazdą kobiete az w kroku sciska, ze inna moze byc piekna" Nie kazda. Uwierz mi, nie kazda.

czego ??? stylu , nie ścinania włosow - bo co druga wygląda jak facet :O kurva co to za moda na krótkie wlosy? Usmiechu na codzien , a to ze miala operacje to co z tego ? Male poprawki nie zaszkodza ;)

Gość jjjooolkaaaa
mnie najbardziej zal tvh facetow co tu sobie zwalają przy gwiazdach a sami sa tak paskudni i zakompleksieni ze nawet gruba polka na nich pewnie nie poleci..Ale pomoarzyc dobra rzecz pomaga prawiczką przetrwać...

Czyli jak taki "paszczur" zapusci włosy i sie usmiechnie to juz bedzie taka jak ta ze zdjecia?

Gość trochę mniej niż piękna ale ok
to fakt, wszystkie ściska w kroku, albo z zazdrości albo lesbijki z pożądania :D i ja ci powiem, że ona nie zasługuje na miano prawdziwie pięknej kobiety, ale ty jako facet tego nie zrozumiesz. otóż ma oczy pizdy, powiem tak :D takiej co to po trupach dojdzie do celu.

Kobiety ! :) Zapuscie włosy i sie usmiechnijcie a bedziecie wygladały jak modeliki :} Jej a ja myślałam ze to chodzi o jej urode która odziedziczyła w genach. Hmmm a to tylko włosy i uśmiech. No niesamowite.

Gość nie taka jak ona
wg mnie jest tak ladna ,ze az za ładna :O mdła do bolu

Gość Rozaliaa88896
ale z was cioty nie zapomnijcie że Wenezuela jest światową stolicą chirurgii plastycznej:)!! oglądałam film dokumentalny gdzie dziewczynki już od najmłodszego roku życia są uczone prezentowania się w konkursach piękności i na wybiegach, już wenezuelskie nastolatki korzystają z dobrodziejstw chirurgii plastycznej

Gość nie taka jak ona
własnie mialam o tym napisac. nie tylko wenezuela , to samo brazylia i argentyna

i w tych wszystkich telenowelach same pieknosci sa. tylko dlatego to ogladam zeby popatrzec na nie. podpatrzyc jakies makijaze fryzury ubior... ahhh

do tego lub tej wyzej ------> nie, nie wystarczy :P jeszcze musi zrobić operację plastyczną twarzy, odsysać tłuszcz, wstawić implanty posladków i biustu, wymodelować biodra und ramiona, powiększyć usta i założyć licówki porcelanowe :classic_cool:

nie rozśmieszaj mnie ,bo popuszcze !! :D wszystkie azjatki wyglądaja to samo. Japonki na jedno kopyto

a o operacjach wiem ,dlatego o nich wspomniałem ,że mała poprawka nie zaszkodzi :)

Gość chyba logiczne ze
ale morda

Gość Ta jest 10000 razy lepsza
Akurat ta ktorej zdjecia wstawilem nie robila sobie operacji - wpisz w google "Aya Ueto", obadaj jej fotki. Jest milion razy lepsza od tego paszczura z Wenezueli...

Gość cos wam pokaze......
PRZECZYTAJCIE I TY autorze.... ''Wenezuela to prawdziwa fabryka piękna. Wenezuelki są absolutnymi rekordzistkami w ilości posiadanych tytułów w konkursach piękności. Sześciokrotne zwycięstwo w konkursie Miss Universe, pięć tytułów Miss International i Miss World. Żaden inny kraj nie może poszczycić się takimi sukcesami. W czym tkwi sekret olśniewających urodą kobiet z Wenezueli? W kraju, w którym 70 procent ludności żyje w nędzy, kult kobiecego ciała i banalizacja chirurgicznych interwencji posunięte są do granic absurdu. Liposukcje wykonywane są seryjnie. Zmniejsza się nosy, uwypukla kości policzkowe, zaokrągla pośladki. Co roku około 40 tysięcy kobiet robi sobie operacje powiększenia biustu. Podobno Wenezuelczycy wydają jedną piątą swojego budżetu na kosmetyki, a 30% kobiet ma implanty. Martyna Wojciechowska spotka się z miss Wenezueli, Hannelys Quintero, z którą porozmawia o jej karierze i sukcesach. Będzie miała okazję odwiedzić gabinet chirurga plastycznego, szkołę modelek, której właścicielka twierdzi, że „drzwiami do jej szkoły wchodzą piękne dziewczyny, a wychodzą łowczynie tytułów miss na całym świecie. Wenezuela jak długa i szeroka zadaje się powtarzać motto Osmela Sousa, właściciela szkoły miss, bezwzględnego jurora konkursów piękności: „piękno się nie rodzi, piękno się robi. Dlaczego kobiety w tym kraju poddają się powszechnie panującej presji piękna? Czy to tylko pycha, czy może jednak sposób na życie? ''

Gość miszekkkk
ja tam mam tez sliczną twarz i nie mam sie czego uczyc

Gość ja ja ja
do autora a wiesz pustaku, ze one maja po kilka operacji???wymiana zebow, biusty, wlosy...itp itd poczytaj sobie wiekszosc polek tez by tak wygladala po tylu zabiegach.matol