Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HelojzaSzukaAbelarda

a on się na mnie paaatrzy .

Polecane posty

żeby nie było niejasności chcę zaznaczyć na początku że nie jestem zdesperowanym dziewczęciem a więc moje spostrzeżenia są jak najbardziej obiektywne. amen otóż, otóż, od dłuższego już czasu zauważyłam że w szkole gapi się na mnie (nie, nie, nie żaden uczeń).. wuefista. za każdym razem kiedy mnie zobaczy zaczyna mi się patrzeć prosto w oczy. czasem spotykam go także poza szkołą (na mieście, w kościele ]:->) i zachowuje się zawsze tak samo, zerka co chwilę i się gapi. nie powiem, schlebia mi to (haha) bo facet jest przystojny, ale jednocześnie czuję się trochę zażenowana, z tego co wiem jest ode mnie dwa razy starszy. nie mogę mu nic powiedzieć, bo jak? podejdę i zapytam: "no cześć, to co, wyskoczymy gdzieś po szkole?", hahah. zastanawiam się też co by było gdyby ktoś to zauważył i mniejsza tu o uczniów, gorzej z resztą grona pedagogicznego. soooł co mi radzicie kafeterianie drodzy?

Gość wspomnienia mój ma raz na tydz
szkoda, że jesteście uczen wfista..jakbyscie mieli inne środowisko Mógłby tak przestac sie gapic a porozmawiac z tobą:)

ha, nieprawdaż? też żałuję!

jebidibi nikt się nie wypowie? ale z Was leniwce!

Gość nie mam czarnego
sama co dopiero skonczylam szkole srednią i powiem ci szczerze, ze relacje pan od wf- uczennica sa częste :P jezeli facet ci sie pododba, to poświruj z nim trochę :D nastepnym razem, gdy bedzie patrzyl ci w oczy odwzajemnij jego spojrzenie + ciepły miły, ale wyzwyajacy uśmiech. zobaczymy co z tego wyniknie:D

Często podczas lekcji wuefu wpatruję się w jego krocze i widzę, że stoi mu wacuś! Z chęcią bym mu obciągnęła ale nie mam 2 jedynek, gdyż straciłam je podczas trzaskania loda naszemu sorowi od chemii, a to dlatego że jestem taka piękna, że przez to kiedyś mi fiutem ktoś wybije oko tak sztywno stawiam pały

w moim rodzinnym mieście w jednym z liceum był taki przystojny wuefista, który patrzył się w oczy pewnej licealistki, po tym jak dał jej prywatne korepetycje sprawności fizycznej w jednym z hoteli, zaczął spogladac w oczy kolejnej, a pozniej kolejnej, zmieniał je regularnie co 2 miesiace :D pozniej chyba go zwolnili :D albo dalej zalicza naiwne uczennice :D

Gość Chcesz ją
niech on sie usmiechnie ale w uczen nauczyciel nie wierze zwiazki. Chyba ze na raz byl taki film w usa;)

Haha, a co to za znudzony chuj się pode mnie podszywa .. biedaku, idź się rozerwać gdzie indziej, jak CI się marzą takie rzeczy to podnieś dupę z krzesła i poszua won do burdelu :* Wiem wiem, że to tylko takie szmery bajery, ale popatrzeć można. Odwzajemniam, a jakże. Nie wiem czy gapi się na każdą pierwszą lepszą dziewoję, ale nawet jeśli - aj dont ker

upupupanddown.. .?

ej ludzie, nie śpijcie

Gość Chcesz ją
wazne do jakich zagaduje:) z kim sie umawia:)

nie wiem z kim on się umawia, no proszę Cię! :D a gadać, gada, ale nie wygląda to jakoś szczególnie, ot, zwykła rozmowa. buee, czemu 18 lat temu byłam czerwonym, pomarszczonym krzykaczem -,-

Gość Chcesz ją
to ty Helojza wiecej wiesz od nas:)

to chyba jasne ! ale łot ken aj du nał? hę?

a, i nie ma WAS, jesteś TY, bo innym leniwym kafeterianom to się kurwa odezwać nie chce! co za ludzie no :>