Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbyd wymagajaca czy co ?

zabierz kupę do domu

Polecane posty

Mój syn niespełna 3 lata od dawna sygnalizuje potrzeby fizjologiczne i korzysta z toalety z nakładka, chodzi do prywatnego przedszkola, rano zdarzyło mu się zrobić kupę w matki, oczywiście nie usprawiedliwiam go, ale stało się. Panie przekazały mi foliowy woreczek z majtkami i rajstopami. w domu kiedy chciałam to wyprać okazało się że była tam jeszcze wielka kupa ( dodam że o konsystencji umożliwiającej po prostu wywrócić majtki na drugą stronę i samo by wpadło do sedesu ) Czepiam się ? bo moim zdaniem mogły by oddać mi po prostu brudne ubrania w woreczku ale już bez niespodzianki.

Gość gefrgufr
To już świństwo to co zrobiły te panie.

Gość 888888855555
ja pierdzielę, na twoim miejscu zaniosłabym im to kupe z powrotem.

Gość dobre to heheheheh
:D:D:D

Gość MYSLE, ZE NAJLEPIEJ
Moze po prostu sie temu nie przygladaly. Przebraly chlopca i wszystko inne szybko do worka. Moze sie jakos za bardzo tym nie przejmuj, troche racji po twojej stronie i opiekunek rownierz.

Gość mamachichi
u nas w państwowym Panie w razie wypadku myją dziecko, przebierają a ubranko przepierają i generalnie nie mają z tym problemu, średnio to przyjemne co Panie w Twoim przedszkolu zrobiły

dzięki za odzew i jednak nie myślę tak jak większość, tzn. nie będę robiła z tego problemu, było minęło, ale do miejskiego przedszkola syn się nie dostał a to jest dosyć daleko i zastanawiałam się czy go zostawić na przyszły rok czy próbował do miejskiego od września, i tak zrobię, bo to

chciałam napisać, że jednak myślę tak jak większość, że jednak to było niezupełnie w porządku, hehe, ale było minęło

Gość akisiah
a może tam nie ma toalet po prostu i nie miały co z tym zrobić...one robią to samo z własną kupą;)

Gość a ja sie wtrące
córka używała pieluch wielorazowych i jak zrobiła kupe w żłobku to generalnie Panie wyrzucały ja i oddawały brudna pieluszkę w woreczku ale kilka razy oddały razem z kupą bo, kupa była rzadka, co prawda w domu wystarczyło tylko wywinąć pieluchę i wyrzucić, ale kupa po jakims czasie z rzadkiej twrdnieje i tyle :P:P:P:P:P